WOW, KAKVI GLUTEUSI! Vrela fitnes zverka guzu je povećala prirodno pa otkrila par trikova (FOTO)
Loz, Foto: Instagram Loz Fitness

PREZGODNA

WOW, KAKVI GLUTEUSI! Vrela fitnes zverka guzu je povećala prirodno pa otkrila par trikova (FOTO)

Otkrila je kako vam je potrebno progresivno preopterećenje

Objavljeno:

Instagram influenserku, poznatiju kao Loz Fitness, prati više od 50 hiljada obožavatelja na Instagramu. U jednoj od poslednjih objava otkrila je kako možete povećati svoju stražnjicu.

Napisala je: "Jedite više. Ne bojte se toga, potrebni su vam ugljeni hidrati, proteini i puno kalorija. Jesti više ima toliko prednosti da je pomalo ludo." Influenserka je takođe podelila nekoliko drugih saveta, uključujući vežbe koje biste trebali raditi.

1 / 3 Foto: Instagram Loz Fitness

'Odradite trening u kojem uživate'

Otkrila je kako vam je potrebno progresivno preopterećenje što znači da u svakoj sesiji morate povećavati opterećenje mišića. To se može postići povećanjem težine, ponavljanja, serijama, vremenom pod napetošću, dodavanjem supersetova ili pad setova ili smanjenjem odmora.

Takođe su važne i vežbe koje radite. Loz predlaže čučnjeve, mrtvo dizanje, rusko mrtvo dizanje, potisak kukovima i bugarske podeljene čučnjeve. Dovoljan odmor je takođe važan jer vaše telo ne može rasti bez njega.

"Moj najveći savet je da odradite trening u kojem uživate. To je jedini način na koji ćete uspeti, morate biti uzbuđeni zbog teretane. Koji god trening želite, učinite ga učinkovitim. Donesite pametne odluke, osigurajte odmor između serija - nemojte žuriti!"

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.