JULIJA U SUZAMA: Bila je misica, a onda je završila u njihovim rukama, UNAKAZILI SU JE! (FOTO)(VIDEO)
Julija Taraševič, Foto: Printscreen/Instagram/uliyatarasevich

ŠOKANTNO!

JULIJA U SUZAMA: Bila je misica, a onda je završila u njihovim rukama, UNAKAZILI SU JE! (FOTO)(VIDEO)

Na nagovor poznatog hirurga otišla je pod skalpel, ali joj je ta odluka uništila život

Objavljeno:

Ruska manekenka i bivša misica Julija Tarasevič (41) do pre godinu dana plenila je lepotom, pre svega zbog pravilnih crta lica, izvajane figure i plavih lokni. Danas joj krenu suze na oči kada pogleda svoje stare fotografije, a za sve krivi dva estetska hirurga koji su joj unakazili lice.

Ruski Istražni komitet tim povodom istražuje slučaj dvojice poznatih lekara, pše Komsomolskaja pravda. Oni se sumnjiče za pružanje usluga koje ne ispunjavaju uslove bezbednosti života i zdravlja. Kakva je šteta naneta Juliji Tarasevič, biće poznato nakon pregleda. Jedino zna da joj se život pretvorio u pakao posle operacija jer jedva zatvora oči, zbog čega teško spava, a lice joj je postalo bezizražajno i ispijeno.

Sada ona prikuplja sva neophodna dokumenta i nada se da će lekari biti kažnjeni a onda dobiti odštetu.

– Obratila sam se mnogim stručnjacima, niko ne može da razume kako je bilo moguće da me tako unakaze. Ali najveći užas je što oni koji su me operisali ne vide svoju krivicu. Nijedna klinika mi se nije ni izvinila. Niko mi nije ponudio korektivnu operaciju o svom trošku – rekla je Julija za ovaj list.

Kako se ispostavilo, u potrazi za lepotom, Julija je izgubila zdravlje i ogromnu sumu novca.

– Platila sam im operaciju 300 hiljada rubalja (oko 402.000 dinara). Na rehabilitaciju sam potrošila oko 1,5 miliona rubalja (više od 2 miliona dinara). Moja porodica je morala da se zadužuje, da diže kredite da mi pomogne. U međuvremenu, lekari koji su me operisali nastavljaju nekažnjeno da rade – nastavlja manekenka

Ona takođe kaže da su joj hirurzi koji su je operisali rekli da je sama kriva

– Navodno, imala sam neku vrstu urođene genetske bolesti. Ali u stvari, pre operacije, rezultati mojih analiza su bili savršeni. I pre neuspešne plastične operacije, ispravila sam nos i sve je bilo u redu sa mojim zdravljem – rekla je Julija.

Prema njenim rečima, na klinici su čak su odbili da joj daju kopije njenih medicinskih dokumenata.

– Čine sve da me spreče da vidim svoj zdravstveni karton. Rekli su da će dokumente dati samo na zahtev suda – dodaje Julija. – Kada sam pitala da li bi finansijski učestvovali u mojoj rehabilitaciji, čula sam u reči “razmislite malo” – rekla je bivša misica.

Juliju je hirurg ubedio da kozmetički tretman zameni skalpelom

Inače, sve je počelo kada je Juliji palo na pamet da još malo zategne lice, ali je to mislila da postigne kozmetikom, a ne skalpelom. Međutim konsultacija sa jednim stručnjakom ubedila je da proba sa ekstremnijom opcijom.

– Videla sam na Instagramu reklamu za kliniku u Sočiju u ulici Gagarin, gde se rade procedure protiv starenja. Za savet sam se obratila poznatom plastičnom hirurgu Andreju Komarovu – rekla je Tarasevičeva Komsomolskoj Pravdi

On ju je, kako kaže, posle pregleda uverio da joj treba estetska operacija jer drugačije ne bi mogla da postigne željeni efekat. U klinici u Sočiju, kako se ispostavilo, vrše se samo sitne kozmetičke zahvate, pa je operacija premeštena u privatnu kliniku u Krasnodaru.

– Komarov je odlučio da zajedno sa kolegom Kaledom Omarom obavi intervenciju – napominje Julija.

Prema rečima pacijentkinje, u početku je trebalo da se podvrgne kružnoj blefaroplastici (podizanje kapaka – aut.) i liftingu srednje zone lica. Ali drugi hirurg je takođe nagovorio da ukloni grudvice masnih naslaga ispod jagodica. Julija se nije svađala sa njima, već je verovala profesionalcima sa dugogodišnjim iskustvom.

“Edem nije popuštao 4 meseca, mislila sam da ću umreti“

Dugo očekivana operacija obavljena je 3. decembra 2020. godine. Čim je žena došla sebi, postalo je jasno da intervencija nije bila uspešna.

– Kada sam se probudila posle anestezije osetila sam ogroman pritisak na oči, bolele su me slepoočnice. Glava mi je pucala. Sećam se kako sam medicinsku sestra stalno pitala: „Kada mogu da skinem zavoj? Ne mogu da zatvorim kapke“. Međutim, na mom licu nije bilo ničega – sa užasom se priseća Julija prvih dana nakon operacije.

Najgore je tek dolazilo. Edem na njenom licu bio je sve gori. U početku je samo područje oko očiju bilo otečeno, kasnije se otok spustio i zahvatio celo lice.

– Edem nije popuštao 4 meseca. Činilo mi se da ću umreti. Na sva uznemirujuća pitanja odgovarali su da su to samo postoperativne posledice i da treba sačekati – priseća se nesrećna žena.

Lekari su joj na kraju, kako kaže, ponudili da proba lečenje pijavicama i akopunkturu!?

Šest meseci kasnije prepuštena je sama sebi, sa jedva pokretnim kapcima, oštećenim vidom i donekle paralisanim licem zbog čega ne može da se smeje. Takođe, kako bi izbegla poglede prolaznika na ulicu ne izlazi bez maske.

(Espreso/kp.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.