NAJČUDNIJI SASTANAK IKADA! Preko TINDERA upoznala dečka pa doživela nešto što NIKAKO nije mogla da OČEKUJE (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/no_thanks3

NEVERICA

NAJČUDNIJI SASTANAK IKADA! Preko TINDERA upoznala dečka pa doživela nešto što NIKAKO nije mogla da OČEKUJE (VIDEO)

Jedna devojka je tako na TikToku ispričala da je bila spremna na mnogo toga, ali ne i na ono što je doživela sa dečkom kojeg je upoznala preko Tindera

Objavljeno:

Mnogi korisnici Tindera tvrde da su imali mnogobrojne čudne situacije na prvom sastanku.

Ipak, iskustvo jedne devojke, pokazalo se kao i više nego neuobičajeno.

Jedna devojka je tako na TikToku ispričala da je bila spremna na mnogo toga, ali ne i na ono što je doživela sa dečkom kojeg je upoznala preko Tindera.

- To čak nije bio moj najgori spoj, ali je definitivno bio najčudniji... - rekla je u videu na svom profilu.

Tada je, kaže, živela u zapadnom Los Anđelesu, a Tinder je u to vreme postao jako popularan pa je i sama odlučila da isproba aplikaciju.

- Brzo sam se počela da se dopisujem sa jednim dečkom koji me odmah na početku pitao koliko sam spontana - priča, a sebe baš i ne bi opisala kao spontanu,pa je bila izuzetno znatiželjna zašto je to pita.

Već sat vremena kasnije, on je došao po nju pa su se otišli da se provozaju, a usput su razgovarali kako bi saznali više jedno o drugom.

- Završimo konačno u jednom jako lepom restoranu na litici, a on me uvede u privatnu stražnju prostoriju s neverovatnim pogledom i desetak ljudi za stolom; koji se okreću prema nama i govore: Super Rajane, napokon si je doveo!...

@no_thanks3 #stitch with @findingmrheight Ryan didn’t know who he was messin with #tindertok #tinderfails #datenight ♬ original sound - itme1992

Ništa joj nije bilo jasno, ali je ubrzo shvatila da su došli na rođendansku zabavu njegove mame i da je on svima rekao da su već neko vreme u vezi.

- Očajnički je želeo da mama i njeni gosti misle da je u vezi pa sam nakon par pića napravila pravi mali igru, tvrdeći da sam studentkinja prestižnog Pravnog fakulteta - ispričala je, a svima se, kaže svidela pa joj je on na kraju večeri zahvalio za sjajan šou i pitao je da li bi ponovo prisustvovala porodičnom druženju kao njegova djevojka, što bi joj on, podrazumeva se platio...

- Otišla sam na još tri sastanka i zaradila nešto novca... - ispričala je, video brzo postao viralan, a svi su se pitali šta se dešavalo na ostalim sastancima.

(Espreso/najzena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.