ĆERKA MU TRAŽILA PARE ZA LETOVANJE, A DILERI GLAVU: Život mu je postao pakao zbog OVOGA!
Ilustracija, Foto: printscreen španska policija

STRAŠNO

ĆERKA MU TRAŽILA PARE ZA LETOVANJE, A DILERI GLAVU: Život mu je postao pakao zbog OVOGA!

Policija je 13. oktobra prošle godine upala u Pauelov dom gde su pronašli crnu sportsku torbu u kojoj su bile...

Objavljeno:

Džon Pauel iz okoline Liverpula, uhvaćen sa heroinom i kokainom u vrednosti do 400.000 funti rekao je da su ga gangsteri “ucenjivali” kada je pokušao da prestane da diluje drogu.

Pauel je tvrdio da je počeo da pomaže svojim šefovima u snabdevanju drogom u Mersisajdu i Devonu kako bi otplatio dug za kokain od skoro 40.000 funti.

Međutim, tužioci su rekli da je 49-godišnjak takođe imao finansijsku korist od aranžmana – kao što pokazuje njegova ćerka koja mu je poslala poruku tražeći 3.000 funti da plati odmor u Marbelji i dizajnersku opremu.

Policija je 13. oktobra prošle godine upala u Pauelov dom gde su pronašli crnu sportsku torbu u kojoj su bile tri kese kokaina od po 600 grama, i osam blokova “duplo umotanih” paketa heroina, teških nešto više od 4,4 kilograma.

Piter Hasi, tužilac, rekao je da je ukupna procenjena ulična vrednost heroina od 5.457,2 grama između 218.000 i 327.000 funti, a za 802,2 grama kokaina između 32.000 i 80.500 funti.

On je rekao da su poruke u telefonu od marta 2021. do oktobra 2021. otkrile da je Pauel izgleda “polagao račune dve nepoznate osobe za novac od četiri i pet cifara” i “postojao je niz poruka koje ukazuju na to da je optuženi organizovao isporuku novca na određene adrese, prenosi Liverpul eho.

Tužilac je u jednom tekstu u avgustu prošle godine rekao da se neko izvinio Pauelu što duguje novac njemu ili onima iznad njega i “ponudio da otplati dug kalemljenjem”.

– Poruke su pokazale da optuženi nije samo čuvar droge koja je pronađena prilikom njegovog hapšenja – konstatovao je tužilac.

Pauel je kasnije priznao da je posedovao heroin i kokain sa namerom da ih snabdeva na osnovu izjašnjavanja o krivici, što su tužioci prihvatili i pročitali na sudu.

(Espreso/Liverpool Echo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.