SVI SU ČULI ZA MAČKA SEJMONA: Nosi i uniformu, a kada čujete šta radi neće vam BITI DOBRO! (VIDEO)
Mačak Sejmon, Foto: Printscreen/Youtube/The Moscow Times

HIT

SVI SU ČULI ZA MAČKA SEJMONA: Nosi i uniformu, a kada čujete šta radi neće vam BITI DOBRO! (VIDEO)

Jedna članica tima mu je čak sašila i uniformu

Objavljeno:

Mačak Semjon dve godine živi u jednoj vatrogasnoj jedinici u selu Borovski u Tjumenjskoj oblasti, a u međuvremenu je postao i član ekipe i pomoćnik vatrogasaca

Zamenik načelnika vatrogasno-spasilačke jedinice 135, Nikolaj Sevčenkov, ističe da Semjon stvara jedinstvenu afmosferu tokom postavljanja straže i to tako što stoji na određenom mestu tokom vojne formacije.

- Svi naši kvadrati su potpisani, pa dođe i sedne ovde kao dežurni kadet. Odmah poželite da se nasmejete i zaista vam bude toplo oko srca - kaže Sevčenkov.

Vitalij Domračev, koji je glavni stražar vatrogasno-spasilačke jedinice, objasnio je da je Semjona, još dok je bio mače, doveo jedan od zaposlenih i da su se vatrogasci već prvog dana zaljubili u njega. Takođe kaže i da Semjon najviše voli da spava u kancelariji dispečera.

Jedna članica tima mu je čak sašila i uniformu.

- To je prvobitno bila samo ideja, da mu sašije običnu, svakodnevnu uniformu, kao što je naša. Ima čak i svoje ime. Onda je sašila majicu, pa narandžasti džemper, a zatim i novu plavu majicu. Najdivnije je to što mu je sašila pravu vatrogasnu borbenu odeću - rekao je Domračev.

Ovaj mačak je prava maskota i junak jedinice!

(Espreso/Moscow Times)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.