OTIŠLA NA BOTOKS, PA SE KUĆI VRATILA UNAKAŽENA! Lekar ga ubrizgao na POGREŠNO mesto,ostala NEPREPOZNATLJIVA (VIDEO)
Tatiana, Foto: Printscreen/TikTok/trphotographer

NEVERICA

OTIŠLA NA BOTOKS, PA SE KUĆI VRATILA UNAKAŽENA! Lekar ga ubrizgao na POGREŠNO mesto,ostala NEPREPOZNATLJIVA (VIDEO)

Tatiana je nakon toga otišla na konsultacije sa stručnjakom koji joj je prepisao lekove koje je uzimala gotovo nedelju dana

Objavljeno:

Fotograf Tatiana Rezende iz SAD-a upozorila je sve ljubitelje estetskih korekcija da se dobro informišu o svom lekaru nakon što je zbog injekcije botoksa ostala neprepoznatljiva, piše The Sun.

Tatiana je u video na svom TikTok-u pokazala rezultat pogrešne primjene botoksa, a pregledalo ga je gotovo 370.000 ljudi. Naime, lekar joj je botoks ubrizgao na pogrešno mesto. Tatiani se zbog toga levo oko spustilo, a desno joj se povećalo.

"Zvala sam svog lekara opšte prakse jer sam bila jako uplašena. To mi se nikada pre nije dogodilo", kazala je.

Tatiana je nakon toga otišla na konsultacije sa stručnjakom koji joj je prepisao lekove koje je uzimala gotovo nedelju dana.

Fanovi su joj poželeli brz oporavak

"Sada ne mogu ništa napraviti, već samo čekati da mi se oči vrate na normalu. I zato pre nego što odete na botoks, dobro se informišite o lekaru koji će vam ga ubrizgati", poručila je.

Brojni pratitelji dali su joj podršku pa su joj poželeli brz oporavak. "Tako mi je žao, nadam se da će ti oči biti bolje", "Želim ti brz oporavak", komentarisali su.

Neki od njenih pratitelja su je, ipak, kritikovali, pa su naveli da je botoks "nepotreban postupak".

"Nikome ne bih dopustila da mi ubrizga išta blizu očiju", "I lekari su ljudi, ponekad greše", "Nijedan medicinski zahvat nije 100 posto siguran", poručili su joj.

Jedna je Tatianina pratiteljka ostala poprilično traumatizovana nakon što je pogledala video. "Upravo sam otkazala svoj termin… Drago mi je da si dobro… Tako si hrabra što si snimila ovaj video", komentarisala je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.