NOVOPEČENA MAMA OTKRILA ZASTRAŠUJUĆU POSLEDICU POROĐAJA! Jelena danima nije smela da se pogleda u OGLEDALU (VIDEO)
Jelena, Foto: Printscreen/Tik Tok/yelenaa.x

NOVOPEČENA MAMA

NOVOPEČENA MAMA OTKRILA ZASTRAŠUJUĆU POSLEDICU POROĐAJA! Jelena danima nije smela da se pogleda u OGLEDALU (VIDEO)

Mnogi korisnici su bili šokirani i pohvalili novu mamu što je tako jaka

Objavljeno:

Mama po imenu Jelena otkrila je da su joj nakon porođaja ostali popucali krvni sudovi na licu i očima. Svoje iskustvo je podelila u video snimku objavljenom na TikTok-u, a pratioci su bili zapanjeni.

Novopečenu mamu šokirao je odraz u ogledalu nakon rođenja sina. Tokom prirodnog porođaja, pritisak je doveo do pucanja krvnih sudova. U jednom komentaru, napisala je: "Prvih nekoliko dana sam se plašila da se pogledam u ogledalo. Nikada nisam videla ništa slično."

Ona je istakla da sve ovo vredi njenom detetu, a pratioci su izrazili šok i nevericu ovakvim raspletom događaja. Jedna je pitala: "Oči? Da li se to može desiti nakon porođaja?"

Jelena je objasnila kako se to dogodilo u videu koji je pregledan preko 600.000 puta Rekla je: "Da, to je definitivno nešto što može da se desi od pritiska, i meni se desilo. Pokazaću vam sliku, ali ne plašite se jer je bilo jako loše."

Takođe je napomenula da su posledice nestale posle dve nedelje. Dodala je u šali: "Tako da definitivno nemam tu slatku bolničku fotografiju sa svojom bebom."

Mnogi korisnici su bili šokirani i pohvalili novu mamu što je tako jaka.

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.