MAČAK HIPNOTISAO MREŽE SVOJIM KOSMIČKIM OČIMA! Vlasnica kaže da je razvio POSEBNE sposobnosti (VIDEO)
Piko, Foto: Printscreen/TikTok/picoblindcat

ČAROBNO!

MAČAK HIPNOTISAO MREŽE SVOJIM KOSMIČKIM OČIMA! Vlasnica kaže da je razvio POSEBNE sposobnosti (VIDEO)

Tinejdžerka iz Kanade rekla je za Njuzfleš da je Piku pre oko pet godina dijagnostikovana očna bolest, koja neizbežno vodi do slepila

Objavljeno:

Slepa mačka po imenu Piko je hipnotisala društvene mreže svojim kosmičkim pogledom.

Ova umiljata devetogodišnja životinja nažalost pati od bilateralnog glaukoma, koji joj je nekada smaragdne oči pretvorio u dve zamagljene sfere nalik na kristalne kugle gatara.

Njegova vlasnica Monika (17) nije jedina koja je pala na čarobni pogled “mačka sa mesečevim očima”, kako voli da mu tepa. Tako je na TikTok-u Piko sakupio već 260 hiljada pratilaca, a neki snimci imaju i po više miliona pregleda.

@picoblindcat .✨Definitely his best one ✨. #blindcat ♬ "The Photo" -

Tinejdžerka iz Kanade rekla je za Njuzfleš da je Piku pre oko pet godina dijagnostikovana očna bolest, koja neizbežno vodi do slepila. Monika i njena porodica su ga usvojili nakon što je bespomoćnu mačku udario automobil zbog čega je tri dana proveo u komi.

Slepilo nije usporilo ovog, inače potpuno zdravog i aktivnog mačka, za kog je Monika rekla da je jako radoznao. Ona takođe kaže da joj se čini da poseduje neke ekstrasenzorne sposobnosti, koje je razvio nakon gubitka jednog čula.

Prema Monikinim rečima, jedna od Pikovih nedavnih avantura završila se višečasovnom potragom za njim po obližnjim kućama. Na kraju su ga našli u jednoj praznoj kući koja je sticajem okolnosti bila otvorena dok ju je agent za nekretnine pokazivao potencijalnim kupcima.

Ispostavilo se da je Piko tako upoznao svoje buduće komšije, koji su ga pronašli, vratili Moniki, a zatim kupili nekretninu.

@picoblindcat

Nice day to relax outside ☀️⛅️ he was looking so cute so I had to make a small video of him :) we got him a new harness it’s so cute on him !!

♬ Originalton - Eyacheikho

– Par je kupio kuću zbog Pika. Bio je kao glasnik koji nas je naterao da ih upoznamo i pozdravimo, a oni su osetili dobre vibracije – rekla je tinejdžerka.

Kada ne traži nove obožavaoce mačak spava po ceo dan u Monikinoj sobi. Ona ga je po sopstvenom priznanju razmazila tako što ga stalno “stavlja na pijedestal” i ugađa mu.

– Veoma je izbirljiv u hrani. Ne može biti bilo kakvog ukusa mesa, mora biti ili tunjevina ili riba, a neke poslastice su dobrodošle – kazala je Monika.

1 / 6 Foto: Printscreen/TikTok/picoblindcat

Iako Pikovo zdravstveno stanje znači da mu je potrebna dodatna nega, uključujući svakodnevne kapi za oči, njegova vlasnica je rekla da je sve to vredno truda kada pogleda u njegove oči.

– Sladak je i toliko ga volim da ga nikada ne bih zamenila! – oduševljeno kaže Monika.

Devojka takođe kaže da Piko obožava kada mu se posveti pažnja i da je vrlo vezan za nju, do te mere da ne podnosi kada je sam, pa neko svaki čas mora da ga mazi.

Bonus video:

03:37

Nataša Bekvalac otkrila da ima intimnu tajnu, potom se dotakla Evrovizije: SARINA PESMA MI SE MNOGO DOPADA

(Espreso/NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.