NATAŠA IMA PETORO DECE, A GREŠKA KOJU JE NAPRAVILA MOŽE SKUPO DA JE KOŠTA: Sada joj 1 STVAR visi O KONCU
Nataša Habl, Foto: Facebook/Nataša Habl

A JOJ

NATAŠA IMA PETORO DECE, A GREŠKA KOJU JE NAPRAVILA MOŽE SKUPO DA JE KOŠTA: Sada joj 1 STVAR visi O KONCU

Nataša je pred sudom za prekršaje priznala da je prekoračila brzinu, ali je molila da joj ne brane upravljenje motornim vozilima jer na drugi način ne može da putuje na posao, niti može svakodnevno da funkcioniše sa decom

Objavljeno:

Medicinskoj sestri Nataši Habl (36) iz okoline Liverpula koja je nekoliko puta za mesec dana uhvaćena u prebrzoj vožnji, oduzeta je vozačka dozvola i zabranjeno joj je upravljanje motornim vozilima, uprkos tome što je tvrdila da joj je potreban auto jer je njen muž previše zauzet poslom da bi svuda vozio nju i njihovo petoro dece.

Natašu je isti set radara za merenje brzine uhvatio nekoliko puta u brzoj vožnji, a u trenutku kada joj je oduzeta dozvola, prekoračila je brzino za 20 km/h, prenosi Manchester evening news.

Ona radi kao medicinska sestra u ordinaciji za estetsku hirurgiju, a nedeljno preputuje i do 1.000 kilometara u odlasku na posao i dolasku kući. Takođe, odvozi decu u školu koja je prilično udaljena i 10-godišnjeg sina na fudbalske treninge i utakmice.

Nataša je pred sudom za prekršaje priznala da je prekoračila brzinu, ali je molila da joj ne brane upravljenje motornim vozilima jer na drugi način ne može da putuje na posao, niti može svakodnevno da funkcioniše sa decom.

Njen advokat je istakao ni da suprug neće moći da vozika ni nju, a ni decu jer mu je priroda posla takva da ne bi mogao da se uskladi sa vremenom koje je potrebno čitavoj porodici.

Uprkos tim argumentima, odluka o zabrani vožnje je konačna, a vozačka dozvola joj je oduzeta na šest meseci.

Nataša sa suprugom ima petoro dece, starosti dve, šest, 10, 13 i 15 godina godina.

(Espreso / Manchester Evening News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.