MONSTRUM FILIP (48) ZLOSTAVLJAO JE BAKU PRED OČIMA NJENE PORODICE: Ona je molila samo za 1 STVAR, tu su i DETALJI
Starica, Foto: Profimedia

horor

MONSTRUM FILIP (48) ZLOSTAVLJAO JE BAKU PRED OČIMA NJENE PORODICE: Ona je molila samo za 1 STVAR, tu su i DETALJI

Porodica je zato postavila kameru, a na njihov užas silovatelja su uhvatili na delu, nakon čega su odmah pozvali policiju koja ga je uhapsila

Objavljeno:

Negovatelj iz jednog staračkog doma u Blekpulu u Engleskoj završio je iza rešetaka nakon što je silovao dementnu 99-godišnju ženu u njenoj spavaćoj sobi.

Filip Keri (48) je umobolni zločin izvršio dok je porodica starice gledala užas uživo preko skrivenih kamerama koje su postavili jer su sumnjali na zlostavljanje.

Keri se izjasnio krivim na sudu u Prestonu, gde je je osuđen na doživotnu robiju sa mogućnošću da bude pušten na uslovnu slobodu posle 10 godina.

Tužioci su rekli da se porodica žrtve zabrinula kada se njeno ponašanje iznenada promenilo. Nije dozvoljavala fizički kontakt i molila je rodbinu rečima: „Ne ostavljajte me, povrediće me“.

Porodica je zato postavila kameru, a na njihov užas silovatelja su uhvatili na delu, nakon čega su odmah pozvali policiju koja ga je uhapsila.

On je na sudu priznao krivicu nakon što su tužioci predstavili forenzičke dokaze i snimke kamere.

Viši tužilac Sofi Roždolski rekla je nakon izricanja presude da je Keri zloupotrebio svoj položaj od poverenja i ciljao na ranjivu ženu o kojoj je trebalo da brine.

– Zahvalna sam porodici žrtve koja je pokazala veliku snagu tokom sudskog postupka. Nadam se da im današnja kazna pruža utehu, znajući da je Keri priveden pravdi za svoje postupke – zaključila je sudija.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.