POGLEDAO KROZ PROZOR, ONO SEVNULO SVE: Stariji komšija GLEDAO GOLOTINJU MLADE KOMŠINICE, zatim NASTAO TOTALNI HAOS!
Tuširanje, Foto: Profimedia

ko tu koga uznemirava ?

POGLEDAO KROZ PROZOR, ONO SEVNULO SVE: Stariji komšija GLEDAO GOLOTINJU MLADE KOMŠINICE, zatim NASTAO TOTALNI HAOS!

Mlada devojka požalila se na Redditu kako je prozvana egzibicionistom jer je hodala po vlastitoj kući u grudnjaku i kratkim pantalonama.

Objavljeno: 18:45h

Sused, u svojim 50-ima, došao joj se žaliti kako je neprimerena i kako njegova porodica to nema razloga trpeti, a ona ispočetka nije imala pojma o čemu on govori.

Mlada devojka požalila se na Redditu kako je prozvana egzibicionistom jer je hodala po vlastitoj kući u grudnjaku i kratkim pantalonama.

Ima ličnu teretanu

"Volim vežbati ujutro, imam malu kućnu teretanu postavljenu u garaži u kojoj volim započeti jutra", napisala je. "Dok završim, obično se prilično oznojim i samo bacim majicu u prljavo rublje na putu do kupatila da se istuširam.

'Otišla sam do kuhinje, a majicu sam skinula'

Međutim, prošlog vikenda sam bacila majicu u rublje, skinula sat i otišla u kuhinju da napravim nešto za jelo pre tuširanja", kaže. No, daleko od toga da je bila gola, ili u toplesu. "Još sam bila u svom sportskom grudnjaku i još uvek sam imala kratke pantalonice i ne vidim ništa loše u tome", dodaje.

Prozor njene kuhinje gleda na susedovo dvorište i ostala je zaprepašćena kada ju je muškarac, u kasnim 50-ima, optužio da je u poslednje vreme "neverovatno neprikladna s obzirom na njegovu porodicu".

'Nazvao me egzibicionistom'

"Nisam imala pojma o čemu priča jer retko razgovaram s njim ili njegovom porodicom, a onda je rekao da sam poslednja dva dana bila u grudnjaku kraj kuhinjskog prozora", nastavila je.

"Na kraju me nazvao egzibicionistom i da to nije nešto što on ili njegova porodica žele gledati", dodala je.

Na kraju objave, devojka mu je rekla da će "imati na umu ono što je rekao, ali da će nositi što god želi dok je u svojoj kući, a uostalom nije kao da je hodala gola kraj prozora".

Ljudi su brzo komentarisaliobjavu, a većina je utvrdila da ona uopšte nije pogrešila.

'Prozovite ga pred njegovom suprugom'

"Reci mu da ti stvara nelagodu jer je perverznjak i viri ti kroz prozore", napisala je jedna osoba. "Dodatni bodovi ako to učinite pred njegovom ženom!" "U sportskom si grudnjaku. Nisi u toplesu", dodao je neko drugi.

"I ne zaboravite spomenuti da ako vam ne prestane viriti u prozore, možda ćete morati pozvati policiju zbog voajerstva", poručuju joj. "To je tvoja kuća", složili su se.

'Ne raspravljajte, prijavite voajera'

"Ako vam opet smeta, otiđite u policiju i recite da vas maltretira i dok ste u vlastitoj kući."

Drugi komentar je glasio: "Tvoje telo, tvoj izbor. Njegovo ponašanje je uznemiravanje, prošla su vremena kada su muškarci govorili ženama što da nose", kažu, a neki su joj poručili da ode pravo u policiju.

"Nemojte razgovarati s njim o tom problemu (nikada ne reagujte, on će to shvatiti kao potvrdu svog ponašanja), samo ga odmah prijavite policiji ako opet smisli slično sr*nje."

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.