HRVAT SE ZALJUBIO U ŽENU IZA EKRANA, PA NASEO NA PREVARU! Shvatio da je NASAMAREN tek kad mu je 3 put tražila NOVAC
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

HRVAT SE ZALJUBIO U ŽENU IZA EKRANA, PA NASEO NA PREVARU! Shvatio da je NASAMAREN tek kad mu je 3 put tražila NOVAC

Hrvatska policija objavila je zanimljivu priču o muškarcu koji je opljačkan jer je naleteo na internet prevaru

Objavljeno:

Komunikacija između njih postala je romantična, a žena je tada najavila dolazak u Hrvatsku da ih vidi. Kasnije je rekla da joj je otac poginuo u ratu i ostavila joj 200.000 dolara, saopštila je policija.

Prevare na mreži su sve češće. Hrvatska policija objavila je zanimljivu priču o muškarcu koji je opljačkan jer je naleteo na internet prevaru.

Rekla je da joj je otac ostavio 200.000 dolara

Prevara se dogodila krajem januara, kada je 57-godišnjeg muškarca putem društvene mreže kontaktirala žena koja se predstavila kao američka državljanka koja se trenutno nalazi u Siriji sa ocem, inače tamo vojno angažovanim.

Komunikacija između njih postala je romantična, a žena je tada najavila dolazak u Hrvatsku da ih vidi. Kasnije je ispričala da joj je otac poginuo u ratu, te da joj je ostavio 200.000 dolara koje bi htela da donese u Hrvatsku i stavi na njegov račun, saopštila je policija.

Da je prevaren shvatio je kada mu je po treći put tražila novac

Žena je nakon toga prenela komunikaciju navodnom agentu koji će doneti novac u Hrvatsku, koji je dva puta tražio od 57-godišnjaka da plati carinu kako bi uspešno uneo novac u Hrvatsku, čemu je 57-godišnjak ugovoreno i plaćeno dva puta.ukupno 4.650,00 evra.

Kada je od njega po treći put zatraženo da uplati novac za istu namenu, povređeni je shvatio da je prevaren, nakon čega je ceo slučaj prijavio policiji, saopštila je policija.

Hrvatska policija je dodala da je pomenuti slučaj samo jedan od primera sve češćih internet prevara kojima se u poslednje vreme svedoči i još jednom upozorila građane da ne nasedaju na prevare.

(Espreso/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.