VIRALNA SLATKOĆA! Reakcija MACE na PRVI SNEG oduševila MREŽE, ovo morate da VIDITE! (VIDEO)
Slatka maca, Foto: Printscreen/TikTok/tylerthefarmer

preslatko!

VIRALNA SLATKOĆA! Reakcija MACE na PRVI SNEG oduševila MREŽE, ovo morate da VIDITE! (VIDEO)

Na snimku se vidi kako Tino juri unaokolo i skače oduševljen snežnim pahuljama

Objavljeno:

Poslednjih dana severni Teksas zahvatile su niske temperature, a ulice je prekrio debeli sloj snežnog prekrivača. Za mačka Tina to je bio prvi susret sa snegom, a prema opisu viralnog snimka na TikToku, Tino je bio jedini mačak koji se igrao napolju.

Iako je bilo prilično hladno, nije oklevao i iskoristio je svaki trenutak za igru i uživanje u snežnim radostima, a sve je zabeleženo kamerom pa je video osvanuo na TikToku i sakupio preko 3 miliona pregleda.

@tylerthefarmer my aunts cat, Tino & his first time seeing snow the other night ? #catsoftiktok #whatsthis #wintertime #happyboy #catlover #animalsdoingthings #viral ♬ original sound - ?

Na snimku se vidi kako Tino juri unaokolo i skače oduševljen snežnim pahuljama. Šapicama znatiželjno dodiruje sneg pred sobom, a u jednom trenutku se čini kao i da plazi jezik kako bi okusio pahuljice koje padaju s neba.

Na kratko se i sakrio pod automobil, ali brzo nakon predaha se vratio trčanju po vrtu ispred kuće svog vlasnika. Video možete pogledati u nastavku.

Bonus video:

01:15

Ovo je istina o nacisti sa Kosova Džaferu Devi čiju kuću EU hoće da obnovi

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.