PARKING MESTO PROGUTALO AUTOMOBIL! Neobjašnjiv SNIMAK zbunio SVE, 1 detalj zapao mnogima za OKO (VIDEO)
Automobil, Foto: Printscreen/Instagram/4x4_club

KAKAV PRIZOR

PARKING MESTO PROGUTALO AUTOMOBIL! Neobjašnjiv SNIMAK zbunio SVE, 1 detalj zapao mnogima za OKO (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji prikazuje kako automobil potpuno tone u rupu punu vode na dvorišnom parkingu zgrade

Objavljeno:

Neobjašnjiv snimak automobila koji upada u ogromnu rupu vode i potpuno tone zbunio je korisnike društvenih mreža. Naime, mnogi su se zbog jednog detalja zapitali da li je vozač bio u vozilu. Pogledajte video.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji prikazuje kako automobil potpuno tone u rupu punu vode na dvorišnom parkingu zgrade.

Mnogi su se zabrinuli da li je vozač unutra, odnosno da li je i on sa vozilom upao u ovu ogrmonu rupu, jer se vidi da su kočiona svetla aktivirana.

Ipak, navodi se da u vozilu nije bilo nikoga, a da je vlasnik veče pre parkirao vozilo ispred svoje zgrade, međutim padala je jaka kiša, a ispod vozila je bio neispravan šaht prekriven panelima.

Zbog velike količine vode šaht je propao a automobil je upao ogromnu rupu koja se ispod otvorila. Za aktivirana svetla na vozilu navodi se da je kriva elektronika, kao i da nije isključeno da je čitav snimak, odnosno akcija farsa zbog osiguranja.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.