BILA JE OKRENUTA BOGU, A ONDA JE OKRENULA LIST: Nećete VEROVATI čime se BAVI i KOLIKO ZARAĐUJE
Žena, Foto: Printscreen/TikTok/nikole_mitchell_

UFFF

BILA JE OKRENUTA BOGU, A ONDA JE OKRENULA LIST: Nećete VEROVATI čime se BAVI i KOLIKO ZARAĐUJE

Nikol je, naime, svojevremeno živela vrlo skromno uz supruga i troje dece, a pastor je postala 2016. godine kada se pridružila evangelističkoj crkvi u Sent Paulu

Objavljeno: 18:40h

Nikol Mičel, 37-godišnja lepotica koja se odala karijeri pornografskog modela nakon što je prethodno kao pastorka propovedala Božje reči, priznala je na svom profilu na Instagramu da naprosto uživa u uspehu, slavi i bogatstvu.

Pritom je otkrila da je početkom meseca ponovo pozvana da nastupi u čuvenom šou Džimija Kimela, a pažnju je počela da pleni i na TikToku gde se uz snimku iz Njujorka ponovo prisetila da je jedva spajala kraj s krajem.

– Od bonova za hranu do toga da me plaćaju da putujem i radim ono što volim – napisala je uz video.

Nikol je, naime, svojevremeno živela vrlo skromno uz supruga i troje dece, a pastor je postala 2016. godine kada se pridružila evangelističkoj crkvi u Sent Paulu.

Odrasla je u strogoj baptističkoj porodici, a kućnim vaspitanjem joj je nametnuto uverenje kako su njene želje i telo grešni i loši.

@nikole_mitchell_ Dreams really do come true in New York? From food stamps to getting paid to travel and do what I love - dreams really do come true! #NewYork ♬ original sound - Nikole_Mitchell_

Ipak, pre nekoliko godina počela je da preispituje svoju s*ksualnu orijentaciju, a 2016. godine, nakon što je bila na predstavi orijentisanoj na LGBTQ zajednicu, shvatila je da je biseksualna i panseksualna.

U međuvremenu se razvela i otkrila platformu OnlyFans, pa se medijima lani pohvalila da danas od prodaje erotskog sadržaja zarađuje i do stotinu hiljada dolara mesečno.

– Živim u vili vrednoj milion dolara. Danas mogu da vodim decu gde poželim i više ne moram da ih odbijam zbog novca. To je za mene sloboda, radost, mir i obilje – poručila je na Instagramu.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.