POZNATA VODITELJKA ZAPALILA INTERNET SELFIJEM: Čovek ne može OSTATI RAVNODUŠAN NA OVO! (FOTO)
Luiz Minčin, Foto: Printscreen/Instagram/ louiseminchin

SVAKA ČAST!

POZNATA VODITELJKA ZAPALILA INTERNET SELFIJEM: Čovek ne može OSTATI RAVNODUŠAN NA OVO! (FOTO)

Zahvalila se prijateljima koji su je pozvali na ovo ,,legendarno" putovanje koje je nazvala ,,testom izdržljivosti i hrabrosti koje nikada neće zaboraviti"

Objavljeno:

Novinarka i bivša voditeljka BBC-ve emisije ,,Breakfast" Luiz Minčin je podelila sliku na kojoj se vidi kraj neverovatnog putovanja biciklom od Čilea preko Argentine, pa sve do Anda.

U prvoj objavi, pozirala je sa biciklističkom opremom, noseći plavo-rozu jaknu, biciklistčki šorc, crnu kacigu i patike dok je stojala na zemljanoj stazi.

Druga slika je njen selfi gde je viđena kako nosi naočare i mali lančić sa priveskom u obliku slova ,,L" i vozi po crnom putu.

Na sledećim selfijima ona nosi top u rozoj, plavoj i narandžastoj boji dok se ponosno smeška kameri, zasluženo nakon impresivnog podviga.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/louiseminchin

Luiz je napisala dirljivu poruku u opisu: ,,Teško je sumirati putovanje od 1.200 kilometara na biciklu od čileanske i argentinske granice visoke 3.800 metara od Anda do Buenos Airesa ali ove slike prenose mnoštvo mojih emocija, uzbuđenje, polet, iscrpljenost, i pre svega prijateljstvo."

Potom se zahvalila prijateljima koji su je pozvali na ovo ,,legendarno" putovanje koje je nazvala ,,testom izdržljivosti i hrabrosti koje nikada neće zaboraviti".

Luizinih 127 hiljada pratilaca na Instagramu su bili zadivljeni njenim neverovatnim uspehom i obasuli je komentarima prepunim hvale.

Jedan je napisao: ,,Divna avantura, sjajna si. Uživaj u odmoru.

Dok je drugi dodao: ,,Svaka čast," a treći je rekao: ,,Heroina!"

Bonus video:

07:26

Goran Petronijević i Miloš Garić o ideji razmene teritorija

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.