UPOZNALA BOGATOG I ŠARMANTNOG I SVE JE BILO TIP TOP: A onda je saznala STRAVIČNU STVAR i život joj je POSTAO HOROR!
Par, Foto: Instagram/Printscreen

par

UPOZNALA BOGATOG I ŠARMANTNOG I SVE JE BILO TIP TOP: A onda je saznala STRAVIČNU STVAR i život joj je POSTAO HOROR!

Predstavio joj se kao poslovni čovek, a na Instagramu je mogla da prati njegov život koji je uključivao čak i privatne avione i helikoptere

Objavljeno:

Devojka je upoznala muškarca preko Tindera, oduševila se i odmah su započeli vezu, ali se nakon izvesnog vremena sve pretvorilo u pakao.

– Upoznala sam čoveka svog života na Tinderu, tako glasi moja zabluda. Kad sam se otreznila, shvatila sam da sam u dugovima do guše, suicidalna i u teškoj depresiji, a uspeo je da mi uništi život za samo šest meseci veze – kaže Sesili (33), Norvežanka koja živi u Londonu.

Sesili je na Tinderu upoznala Sajmona Levijeva sa kojim je ušla u vezu. Sajmon joj se predstavio kao trgovac dijamantima. Bio je zgodan, naočit, šarmantan milioner koji ju je oborio s nogu. Rasplet te “ljubavi” ostavio je jezive posledice na nju, a sada je o njenoj priči snimljen i dokumentarac na Netfliksu, “The Tinder Swidler”.

Ispostavilo se da Sajmon (31) najmanje proteklih sedam godina lovi žrtve na Tinderu, mašući im pred očima luksuznim komadima odeće, automobilima i dijamantima koje navodno poseduje. Kada ženu opčini, kreće standardna priča prevaranata – račun u banci odjednom mu je zamrznut i treba mu pomoć. Tim prevarama do sada je prikupio 7,4 miliona funti.

– Svi mi imamo neku horor priču o internet ljubavima, a Tinder je savršen za monstrume poput njega – kaže Sesili, koja se sa Izraelcem na Tinderu susrela januara 2018. godine, par meseci nakon što se preselila u London.

Predstavio joj se kao poslovni čovek, a na Instagramu je mogla da prati njegov život koji je uključivao čak i privatne avione i helikoptere.

Prvi sastanak zakazali su u Four Seasons hotelu u Londonu i Sesili kaže da je odmah bila privučena. Izraelac se pojavio u društvu telohranitelja i rekao joj da je direktor jedne kompanije koja trguje dijamantima.

Već tada ju je pozvao da mu se pridruži u letu njegovim privatnim avionom do Bugarske, gde je imao poslovni sastanak. Pristala je.

– On jednostavno isijava neko samopouzdanje, ne možete da mu ne verujete. Otišli smo do Sofije, tamo smo prenoćili i tad sam primetila ožiljke na njegovim leđima. Rekao mi je da je bio u zatvoru u Južnoj Africi nakon što su mu poslovni partneri smestili antisemitske napade – kaže Sesili, dodajući da je ona bila idealna žrtva jer se tek doselila u grad u kome nikoga ne poznaje, te je bila usamljena.

Kad su se vratili u London, poslao joj je 100 crvenih ruža. Čak je išao i u Oslo kada je Sesili tamo otišla da poseti porodicu. Veza je brzo napredovala. Rekao joj je da je na pragu toga da sklopi ugovor vredan 51 miliona funti, zbog koga je u opasnosti i da mu je rizično da se vrati u London. Onda joj je rekao i da mu je njegov bezbednosni tim savetovao da otkaže sve kreditne kartice da neprijatelj ne bi mogao da ga prati.

(Espreso/Blic zena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.