OTIŠLA DA POPUNI USNE FILERIMA, PA NAPUSTILA ORDINACIJU USRED PROCEDURE! Razlog tog poteza je NEVEROVATAN (VIDEO)
Harim Šah, Foto: Printskrin:TikTok@hareemshahofficialx

AU!

OTIŠLA DA POPUNI USNE FILERIMA, PA NAPUSTILA ORDINACIJU USRED PROCEDURE! Razlog tog poteza je NEVEROVATAN (VIDEO)

Naime, ona je iz Pakistana otputovala u Veliku Britaniju kako bi uvećala usne filerima, ali je iz ordinacije otišla sa samo jednom popunjenom stranom

Objavljeno:

U želji da se ulepšaju ili promene nešto na sebi, žene se odlučuju na razne estetske korekcije. Uglavnom je reč o popunjavanju usana, pa često nailazimo na uspešne ili manje uspešne promene.

Međutim, prilično neobična situacija desila se Harim Šah, TikTok zvezdi iz Pakistana koja je snimila video i objasnila šta joj se dogodilo kod doktora estetske hirurgije.

Naime, ona je iz Pakistana otputovala u Veliku Britaniju kako bi uvećala usne filerima, ali je iz ordinacije otišla sa samo jednom popunjenom stranom.

Doktor je započeo proceduru kada je Harim dobila obaveštenje da je protiv nje pokrenuta istraga o poreklu novca.

TikTok zvezda je nešto ranije podelila video u kom je pokazala velike svote novca, zbog čega je, ispostavilo se, nastao problem.

- Danas sam otišla kod doktora da stavim filere u usne. On je započeo estetsku korekciju kada sam dobila poziv i saznala da je policija zamrzla sve moje bankovne račune - ispričala je Harim u videu koji je veoma brzo postao viralan.

Njena odluka je bila da napusti ordinaciju, jer ne bi mogla da plati uslugu. Ipak, završila je tako što jedna strana gornje usne deluje natečeno, jer je otišla usred procedure.

Harim je napustila Pakistan i otputovala u Veliku Britaniju, ali je kod sebe imala veću sumu novca od dozvoljene.

U videu u kom objašnjava nezgodnu situaciju, ona upozorava i druge da se dobro raspitaju sa kojom sumom mogu da pređu granicu, kako ne bi doživeli neprijatnost koju je doživela ona.

(Espeso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.