MOJA ŽENA JE ŽIVA VATRA, NE MOGU DA JE PRATIM! Ne zna ŠTA da radi, od MUKE našao i POSAO samo da POBEGNE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

AU!

MOJA ŽENA JE ŽIVA VATRA, NE MOGU DA JE PRATIM! Ne zna ŠTA da radi, od MUKE našao i POSAO samo da POBEGNE!

Osećao se iskorišteno, iscrpljeno i jadno, pa kad mu je kolega rekao za posao na lokalnom gradilištu, prihvatio ga je samo da pobegne

Objavljeno:

Moja supruga je zahtievala toliko seksa tokom karantina da sam se zaposlio kako bih pobegao od nje. Želela je seks barem tri puta dnevno, svakog dana. To je bilo zabavno mesec-dva, ali onda je počelo da me plaši – napisao je jedan muškarac za The Sun.

U braku su deset godina i nemaju djece. Uvek su imali dobar seksualni život, ali sada više tako mlad i pun snage kao što je bio. Međutim, njen je libido poslednjih godina porastao.

– Počela mi je pričati maštarije koje je oduvek imala i predložila da isprobamo nove poze ili koristimo igračke koje je naručila putem interneta. Kad bih rekao da nisam raspoložen ili umoran, nazvala bi me lenim ili bi me pokušala naterati da se osećam krivim -- nastavio je.

1 / 6 Foto: Profimedia

Osećao se iskorišteno, iscrpljeno i jadno, pa kad mu je kolega rekao za posao na lokalnom gradilištu, prihvatio ga je samo da pobegne.Prihvatila je njegov posao jer im je trebao novac, ali sada kada je poslu došao kraju, opet će se vratiti kući s njom i boji se da će morati ispuniti njene zahteve.

– Već je počela da priča o pokušaju seksa u troje sa susedom, što me uopšte ne privlači. Znam da bi neki muškarci pomislili da živim san, ali za mene je to noćna mora. Volim je, ali sam na ivici odlaska – zaključio je.

– Seksualni zahtevi vaše supruge su ekstremni i pitam se koristi li ona seks da prikrije dublju nesreću. Nitko se ne bi trebao da se osećati zlostavljanim u seksu. Ako ne želite imati seks u troje ili bilo što drugo u čemu ne uživate, morate joj reći. Morate sesti i razgovarati o problemima u vašem seksualnom životu i kako ih rešiti. Jasno joj dajte do znanja da ne možete nastaviti ovako – odgovorila mu je Dirdra.

Bonus video:

39:31

USIJANJE 03.02.2022.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.