ŽENA JE POSTALA HIT NA MREŽAMA: Iznela 11 PRAVILA, ovakav POPIS NIKAD NISTE VIDELI (VIDEO)
Džezmin Kruz, Foto: Printscreen/TikTok/cruzjasmine824

pravila

ŽENA JE POSTALA HIT NA MREŽAMA: Iznela 11 PRAVILA, ovakav POPIS NIKAD NISTE VIDELI (VIDEO)

Otkako su objavljeni, njeni snimci su postali viralni, a komentatori su se oduševljeno složili s odlukom da preskoči bacanje podvezica i pusti svoje deveruše da same biraju haljine

Objavljeno:

Buduća mlada je podelila svoj popis pravila na svom venčanju, uključujući da su nepozvani gosti nepoželjni, većina dece nije dopuštena, a sva pitanja koja se pojave na veliki dan moraju biti upućena njenoj majci, kako prenosi Daily Mail.

Džezmin Kruz je na TikTok-u objavila video u kojem je podelila svojih 11 najboljih pravila i želja za veliki dan. Otkako su objavljeni, njeni snimci su postali viralni, a komentatori su se oduševljeno složili s odlukom da preskoči bacanje podvezica i pusti svoje deveruše da same biraju haljine.

@cruzjasmine824 These are my very real wedding rules I’ll be doing at my wedding this year ! #greenscreen #wedding #elfitup #latinabride #latinowedding ♬ original sound - cruzjasmine824

“Ne želim da deca trče okolo bez nadzora, a roditelji ih ne gledaju, to se apsolutno neće dogoditi. Postoje neki izuzeci. Većina moje braće i sestara je mlađa od 15 godina. Tako da mogu doći, kao i neki izvan grada koji stvarno ne mogu dobiti dadilje za celi vikend jer moraju da putuju - očigledno mogu da dovedu svoju decu", objasnila je.

Njeno drugo pravilo je da nikome nije dopušteno nositi belo - a ono je toliko važno da ga je slučajno dva puta napisala na svoj popis.

1 / 3 Foto: Printscreen/TikTok/cruzjasmine824

"Moje deveruše već imaju posebna uputstva da vas proliju celom bocom crnog vina ako obučete, pa hajde da to izbegnemo", rekla je.

Njeno treće pravilo je da njene deveruše mogu da biraju svoju odeću, sve dok je u boji koju je odabrala Džezmin, četvrto pravilo je da niko ko nije pozvan nije dobrodošao, a pod brojem pet rekla je da ne planira da joj suprug skine podvezicu i baci je u gomilu neženja.

Pravilo broj sedam je da se na dan venčanja ne želi da zamara detaljima — tako da njena mama ima kreativnu kontrolu.

"Pitaj moju mamu. Moja mama ima punu kreativnu slobodu u svemu. Ona je dizajnirala moju quinceañera-u i napravila je savršenom, a mi smo se dogovarale za sve oko venčanja", objasnila je.

Ukupan spisak pravila glasi:

1. Nema dece (s nekim izuzecima)

2. Ne nosi belo

3. Deveruše biraju svoje haljine, samo moraju uskladiti boje

4. Niko drugi ne nosi belo

5. Ako niste pozvani, niste dobrodošli

6. Bez bacanja podvezice

7. Djeveruše će sve biti gej

8. Moja majka ima pravo glasa na sve

9. Slobodno iskoristite otvoreni bar

10. Bez pijanih vozača

11. Nema veliki obavesti

Džezminini snimci su privukli dosta pažnje, a prvi je dobio gotovo dva miliona pregleda.

Nekoliko se komentatora javilo kako bi se složili s nekim od njezinih pravila - posebno preskakanje bacanja podvezice.

"Volim pravilo bez podvezice. To je stvarno uznemirujuće raditi pred porodicom", napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik rekao: "Bacanje podvezica je tako čudno. Naterali su me da ustanem i pokušam da ga uhvatim na venčanju moje sestre, kao da bih to htio učiniti?' napisao je drugi.

Drugima se svidelo njeno pravilo o zabrani dece, a jedna je rekla: "Ako su mlađi od 13 godina, onda ih neće zanimati što se događa i dosadilo bi im.”

Bonus video:

01:56

Tužno i potresno! Jana Todorović o porodičnoj tragediji, na ivici suza

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.