LOTUS PREPOLOVLJEN NAKON UDARCA U STUB! Vozač i suvozač imali neverovatnu sreću, za dlaku IZBEGLI SMRT (FOTO/VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/車CAM特警

smronosno oružje

LOTUS PREPOLOVLJEN NAKON UDARCA U STUB! Vozač i suvozač imali neverovatnu sreću, za dlaku IZBEGLI SMRT (FOTO/VIDEO)

Zadnji pogon u kombinaciji sa mokrim kolovozom i neprilagođenom brzinom je katastrofa u najavi, što se pokazalo tačnim i u ovom slučaju

Objavljeno:

Lotus se proslavio kao proizvođač lakih sportskih automobila koji su izuzetno zabavni za vožnju, ali koji u neveštim rukama mogu da budu smrtonosno oružje.

Zadnji pogon u kombinaciji sa mokrim kolovozom i neprilagođenom brzinom je katastrofa u najavi, što se pokazalo tačnim i u ovom slučaju. Lako se gubi kontrola nad vozilom, a ako se automobilu uz to ispreči stub javne rasvete, saobraćajke se često završavaju fatalno po učesnike.

Na sreću ne i u ovom slučaju. Video, koji je Jutjub procenio kao uznemirujući za neke gledaoce, o čemu govori i upozorenje pre emitovanja, prikazuje Lotus Exige čiji vozač u jednom trenutku gubi kontrolu nad vozilom.

Lotus se nakon udarca u zidić pokraj puta podiže od tla i velikom silinom zabija u stub koji ga je prepolovio. Ne samo da su vozač i suvozač preživeli, već su iz udesa izašli sa manjim povredama.

Recimo još na kraju da se ova nesreća dogodila u Hongkongu. Kako piše TheSunDaily, 42-godišnji vozač i 28-godišnji suvozač žalili su se nakon udesa ma bol u grudima i vratu, ali se generalno dobro osećaju.

U svakom slučaju, ovo je još jedan podsetnik koliko su automobili napredovali po pitanju bezbednosti, ali i upozorenje kako je malo potrebno da se nađete u po život opasnoj situaciji. Zato, pažljivo s "gasom".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.