POZNATI PEVAČ UNIŠTIO POSLANIKA! Iza sarkastične pesme se krije SKANDALOZNA istina (FOTO)
Oleksandar Položinski, Foto: Printscreen/Youtube

bahati poslanik

POZNATI PEVAČ UNIŠTIO POSLANIKA! Iza sarkastične pesme se krije SKANDALOZNA istina (FOTO)

On je na fejsbuk profilu napisao kratku i simboličnu pesmu, objasnivši potom da je mislio na bahatog poslanika

Objavljeno:

Poznati ukrajinski pevač, frontmen grupe “Tartak” Oleksandar Položinski posvetio je sarkastičnu pesmu narodnom poslaniku Aleksandru Trzhinu, koji je pokušao da podmiti policajce nakon saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao u aalkoholisasnom stanju.

On je na fejsbuk profilu napisao kratku i simboličnu pesmu, objasnivši potom da je mislio na bahatog poslanika.

– Pusti me da idem tiho u šumu, kasnije ću razgovarati sa Denisom… A tih 150 možeš uzeti sebi i doći ću kasnije, pa neću biti otpušten – napisao je Položinjski.

Kako prenosi ukrajinski UNIAN, policijaa je 1. februara objavila snimak skandaloznog pokušaja poslanika Aleksandra Truhina da podmiti policajce da bi ga pustili.

Oleksandar Položinski
foto: Printscreen/Facebook

Incident se dogodio u avgustu prošle godine kada je Truhin u alkoholisanom stanju izazvaao saobraćajnu nesreću, nakon čega je tvrdio da nije vozio automobil i da nije bio pijan.

Policijski snimak ga je ipak demantovao. Jasno se vidi da je “mrtav pijan” nudio novac policiji i govorio im da ga puste “tiho da ode”, nakon čega mmu je obećao “zahvaalnost i nagradu”, prenosi UNIAN.

Nakon objavljivanja snimka, Truhin je isključen iz stranke Sluga naroda, a protiv njegaa je pokrenut krivični postupak za davanje mita.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.