TRAŽI SE CRNA ČUPAVA MACA! Malena Mila (7) sama napravila OGLAS, sve što želi je da joj se LJUBIMAC vrati (FOTO)
Oglas, Foto: Printscreen/Facebook/Malina on wheels

PRESLATKO

TRAŽI SE CRNA ČUPAVA MACA! Malena Mila (7) sama napravila OGLAS, sve što želi je da joj se LJUBIMAC vrati (FOTO)

Gara je nestala pre sedam dana iz Psunjske ulice u Osijeku

Objavljeno:

Kad nestane životinja koju volimo, logično je da objavimo oglas, jer želimo svima da javimo da je nestalo biće koje nam je drago i da ih zamolimo da nam pomognu da se naš ljubimac vrati kući.

Upravo to je uradila i sedmogodišnja Mila iz Osijeka. Kad je maca o kojoj se brine, jedna od njih tri, nestala, malena je znala da nešto mora preduzme. Ali šta? Sliku njene drage Gare, kako ju je nazvala, niko nije imao, a opet, treba ljudima nekako reći kako maca izgleda. Malena je zato sela i nacrtala je. Napisala je da je njena ljubimica čupava i dodala broj mobilnog telefona svog strica, na koji se svi, koji macu vide, mogu javiti.

- Nadam se da će se vratiti, tražimo je svaki dan. Nadamo se najboljem... Moja rođaka je jako zabrinuta - prošle nedelje zbog korone nije išla u školu, pa je Garin nestanak još jače uticao na nju. Od svih nas redovno dobija izveštaje o potrazi, jer se ne predajemo - rekao je za Jutarnji njen stric i ispričao kako je ljubav između Mile i Gare rođena u prvom trenutku kad ju je videla.

Oglas
foto: Printscreen/Facebook/Malina on wheels

Garina mama je napuštena, ničija maca koja se na neki način samoudomila kod Milinog strica. Tamo je na svet donela svoje malene, a pa su njih dvoje zajednički preuzeli brigu o mačkama. I zavoleli ih.

Gara je nestala pre sedam dana iz Psunjske ulice u Osijeku. Može biti bilo gde, zapravo, jer je sigurno otišla negde odakle se ne zna vratiti kući. Stric svakog jutra i večeri obilazi ulice, bliže i dalje, ali nije je nigde video.

- Ima tek deset meseci. Nije bila kastrirana, to je trebalo uskoro da uradimo, ali se ovo dogodilo pre. Bojimo se da je pobegla od nekog mužjaka i da ne zna da se vrati. Puno sam mačaka vidro na ulicama u ovim svakodnevnim obilascima, ali nijedna nije ona - kaže strice male Mile.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.