HTELA DA ISTETOVIRA RAKUNA, A NA RUCI JOJ OSVANUO "MUŠKI PONOS": Tetovaža koja će vas OBRISATI! (VIDEO)
Kortni Lin, Foto: Printscreen/TikTok

šok

HTELA DA ISTETOVIRA RAKUNA, A NA RUCI JOJ OSVANUO "MUŠKI PONOS": Tetovaža koja će vas OBRISATI! (VIDEO)

Zatim otkriva celu tetovažu, pokazujući Rakuna kako drži laserski top dok naizgled kleči na zemlji

Objavljeno:

Jedna žena je shvatila da njena novatetovaža liči na p***s – ostavljajući ljude u šoku. Kortni Lin je želela da istetovira Raketu rakuna, izmišljenog lika iz Marvelovog filma Čuvari galaksije, na svojoj ruci. Onda je shvatila je da deo dizajna izgleda više falično negokao što treba.

„To je trebalo da bude kapa za kolena“, objasnila je Amerikanka na TikToku. "Ali ne liči na kapu za kolena, već na penis!"

Zatim otkriva celu tetovažu, pokazujući Rakuna kako drži laserski top dok naizgled kleči na zemlji.

1 / 5 Foto: Printscreen/TikTok

Kortni je pokazala referentnu fotografiju, dodajući: „Pogledajte ovu kapu za kolena u pitanju, tu je linija. „On (tatu majstor) je to, nažalost, loše ispratio. Ne znam da li je to nabor na odeći, pukotina na jastučiću za kolena ili šta već, ali on je to pratio. „Ne želim da ispravljam nekoga ko to radi profesionalno. „Ali da sam to videla sa stanovišta umetnika, verovatno bih pomislila: 'Hmmm, neću to da uradim.' "Ili, kao što su neki od vas predložili, uradite malo senčenja."

Rekla je da je tatu majsto ranije radio na njoj - i da ga je sve vreme posmatrala kako crta. Ali tek kada se vratila kući i videla tetovažu u ogledalu, primetila je grešku. TikTokeri prljavog uma su se kikotali dok su shvatili isto. Jedan drski komentator je rekao: "Nedostaju samo vene."

Drugi je napisao: "To su najverovatnije namerno uradili. Čija kapa za kolena tako izgleda?" Neki su zamolili Kortni da se pobrine da tatu umetnik pokrije potez kada se vrati na završne radove. Rekla je: „Menjam ga, pronalazim drugog majstora za tetoviranje, i ne, neću mu (Rakunu) davati noge, on će biti na kolenima, a ja to neću raditi crveno. "

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.