POZLILO MU U SUPERMARKETU, PA REŠIO DA SKINE MASKU! Nije znao šta ga je snašlo, suočio se sa VELIKIM problemom
Ilustracija, Foto: Profimedia

AU!

POZLILO MU U SUPERMARKETU, PA REŠIO DA SKINE MASKU! Nije znao šta ga je snašlo, suočio se sa VELIKIM problemom

Na izlazu su ga zaustavili policajci

Objavljeno:

Englez Kristofer Otul dobio je kaznu od 2.000 funti (oko 2.400 evra) jer je skinuo masku u prodavnici. On tvrdi da je to učinio jer mu je pozlilo dok je razgledao po supermarketu, a smatra da je kazna preterana.

Otul je u prodavnicu ušao sa maskom, no nakon što je neko vreme razgledao ponudu, odlučio je da je skine i napusti prodavnicu jer je počeo da se oseća loše, kaže on. Na izlazu su ga zaustavili policajci.

– Zabrinuo sam se kada su me zaustavili i pitao sam ih samo mogu li da idem. Oni su rekli da mogu nakon što im dam podatke. Ja sam to učinio i otišao, a skroz sam i zaboravio na to – ispričao je za Liverpool Echo.

No, ubrzo je na adresu dobio kaznu od 100 funti koju je odbio da plati.

– Poslao sam im mejl uz poruku da neću platiti kaznu, jer sam skinuo masku na otprilike 16 sekundi. Nema šanse. Mesecima mi se niko nije javljao, sve dok početkom decembra nisam dobio pismo u kom piše da dugujem 2.000 funti – ispričao je on.

– Mogli su da mi uzmu i celu platu, ali to i dalje ne bi bilo dovoljno za čitav taj iznos. Poslao sam im mejl i saznao da je to otišlo na sud bez mog znanja. Morao sam da potpišem zakonsku izjavu da nisam znao za to – kaže Otul.

Bonus video:

00:15

Požar na Dorćolu: Gori na uglu Žorža Klemensoa i Dunavske

(Espreso/LIverpool Echo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.