MLADIĆ (24) ODUZEO SEBI ŽIVOT UOČI BOŽIĆA! Beživotno telo pronašla njegova MAJKA
Ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

TRAGEDIJA

MLADIĆ (24) ODUZEO SEBI ŽIVOT UOČI BOŽIĆA! Beživotno telo pronašla njegova MAJKA

Smrt ovog 24-godišnjaka bila je potpuni šok za porodicu, iako se borio da nađe posao zbog pandemije koronavirusa

Objavljeno:

Mladić Džordan Louton (24) iz britanskog Stouka, oduzeo je sebi život nakon što više nije mogao da se nosi sa finansijskim problemima koje je imao uoči Božića 2020. godine.

On je nestao krajem decembra te godine, a nekoliko dana kasnije telo je pronašla njegova majka.

Smrt ovog 24-godišnjaka bila je potpuni šok za porodicu, iako se borio da nađe posao zbog pandemije koronavirusa, izvestio je Stouk Sentinel.

Istraga je zaključila da je Džordan, koji je bio jedan od četvoro braće i sestara, izvršio samoubistvo.

Anđela Louton, njegova sestra, prisetila se trenutka kada je saznala da je Džordan umro nakon završetka istrage.

– Bila sam na poslu kada me nazvala moja sestra. Moja mama ga je našla zajedno sa još dvoje ljudi. Nisam znala šta da radim. Znala sam da moram da napustim posao. Bilo mi je slomljeno srce. Činjenica da je sebi oduzeo život bila je ogroman šok i mislim da ono što treba više da se pokaže jeste činjenica da možete videti nekoga ko je potpuno dobro, a onda sledećeg trenutka oni nestaju jer su toliko patili, a vi niste imali pojma. To je rasturilo porodicu – kazala je Anđela.

Ona je nakon bratove smrti organizovala skokove padobranom kako bi prikupila novac za usluge mentalnog zdravlja u znak sećanja na Džordana.

– Uvek je bio tako srećan, niko nije mogao dda zamisli da ima probleme i da će se ubiti. Imam mnogo uspomena na njega. Voleo je motore i pecanje. On je bio tip osobe koja bi se smejala bez obzira na sve. Borio se sa novcem i bilo mu je teško da dobije posao zbog kovida. Nije imao novca za svoju ćerku za Božić i ostalo – zaključila je Anđela.

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.