UHVAĆEN 83-GODIŠNJAK! Vozio 70 godina bez DOZVOLE, policija ŠOKIRANA (FOTO)
Deda, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

UHVAĆEN 83-GODIŠNJAK! Vozio 70 godina bez DOZVOLE, policija ŠOKIRANA (FOTO)

Policajcima je rekao da je rođen 1938. godine i da od svoje 12. godine vozi bez ikakvih dokumenata

Objavljeno:

Britanac koji je rođen davne 1938. tvrdi da je "ilegalac" za volanom od svoje 12. godine.

Britanska policija bila je šokirana kada je uhvatila 83-godišnjeg muškarca koji tvrdi da vozi bez dozvole i bilo kakvog osiguranja preko 70 godina.

Čovek, koga policija nikada ranije nije zaustavila, uhvaćen je posle sedam decenija "ilegalne" vožnje. Prekršilac je zaustavljen prošle sedmice dok je vozio plavi Mini One u gradu Bulvel, u blizini Notingema.

Policajcima je rekao da je rođen 1938. godine i da od svoje 12. godine vozi bez ikakvih dokumenata. Srećom, nikada nije imao nesreću što ukazuje na to da je morao biti ili veoma oprezan ili je zaista imao sreće za volanom.

Šanse da vozite javnim putevima više od 70 godina i da nikada ne doživite saobraćajnu nezgodu ili da vas ne zaustavi policija radi kontrole su zaista male, posebno kada govorimo o samoukom vozaču. Zaista je pravo čudo da ga policija nikada nije proveravala. Ipak, na kraju je uhvaćen.

U svom postu na zvaničnoj Fejsbuk stranici policija Bulvela je povodom ovog slučaja upozorili građane: "Zbog povećanog broja saobraćajnih kamera u Notingemu i okolini, čak i na kratkim putovanjima verovatno ćete barem jednom biti snimljeni, pa se pobrinite da vam dokumenta budu u redu, jer ćete u suprotnom svakako biti uhvaćeni - jednog dana".

Ne znamo šta se dogodilo sa 83-godišnjakom, ali je evidentno da će morati da plati kaznu jer nikada nije položio vozački ispit i vozio je bez osiguranja. Posle sedam decenija, možda je mislio da može da dođe do kraja svoje vozačke karijere bez potrebe za službenim dokumentom, s obzirom da je pokazao da ume da vozi bezbedno.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.