TRUDNICA IZ PAKLA: Ženo, pa da li ti NORMALNA?!
Ilustracija, Foto: Profimedia

MOŽDA JE SVE TO ZBOG HORMONA

TRUDNICA IZ PAKLA: Ženo, pa da li ti NORMALNA?!

Sudija je na kraju presudio u korist osiguravajućeg društva uz obrazloženje da je otkaz bio opravdan jer je Movetova svojim postupcima izgubila poverenje kolega

Objavljeno:

Trudna radnica osiguranja iz Engleske dobila je otkaz nakon što je uhvaćena kako traži kolica za bebu na internetu tokom radnog vremena i špijunira kolege, piše Dejli mejl.

Pejdž Movat je provela više od deset i po sati gledajući stvari nevezane za posao tokom 15 radnih dana, rečeno je na arbitraži povodom ovog slučaja.

Osim što je istraživala proizvode vezane za bebe, ona je takođe vršila „konstantnu i proračunatu” pretragu privatnih mejlova svojih kolega u jednom osiguravajućem društvu u Donkasteru.

Movatova je zatim bezuspešno tužila svoju firmu zbog nepravednog otkaza i maltretiranja nakon što je, kopajući po tuđoj pošti, naišla na dopis u kojoj je šef nazvao “je**nom budalom”.

– Movat je priznala da gleda veb stranice za svoje lične potrebe i da koristi svoj WhatsApp nalog za privatne poruke tokom radnog vremena. Nije bila sigurna u koje vreme je posetila razne veb stranice, ali je izjavila da je to moglo da bude tokom pauza – saopštio je Tribunal za zapošljavanje, telo koje rešava sporove između poslodavaca i radnika u Velikoj Britaniji.

Pokrenuta je disciplinska istraga, tokom koje je Movat priznala da je čitala mejlove kolega, uključujući menadžere, i dodavala njihove “inbokse” na sopstveni Outlook nalog.

– Gospođica Movat je objasnila da je ovo započela neposredno pre nego što je dala ostavku na mesto menadžera jer je osećala da je izostavljena iz stvari kao što su mejlovi i WhatsApp grupe. Ona nije tražila sebe u mejlovima po imenu, već je vršila opšte pretrage, a deluje da nije tražila ništa konkretno – navodi se u saopštenju Tribunala uz podatak da je Movat proveravala i dopise u vezi bolovanja kolega.

Sudija je na kraju presudio u korist osiguravajućeg društva uz obrazloženje da je otkaz bio opravdan jer je Movetova svojim postupcima izgubila poverenje kolega.

(Espreso / Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.