"ITEKAKO ME MOŽE ZADOVOLJITI": Ljubomorni momci ne mogu da joj OPROSTE što voli muškarca sa INVALIDITETOM! (VIDEO)
Šejn i Hana, Foto: Printscreen/Instagram/hannahayl

LJUBAVNI ŽIVOT

"ITEKAKO ME MOŽE ZADOVOLJITI": Ljubomorni momci ne mogu da joj OPROSTE što voli muškarca sa INVALIDITETOM! (VIDEO)

Vrlo često su na meti raznih mrzitelja i zavidnika, koji jednostavno ne mogu da podnesu da je jedna takva lepotica izabrala čoveka sa neuromišićnim oboljenjem, a ne oni

Objavljeno:

Šejn Burko i njegova supruga Hana gostovali su pre nekoliko dana na Jutjub seriji pod nazivom StileLikeU i razgovarali o izazovima sa kojima se suočavaju kao par.

I vrlo često su na meti raznih mrzitelja i zavidnika, koji jednostavno ne mogu da podnesu da je jedna takva lepotica izabrala čoveka sa neuromišićnim oboljenjem, a ne oni.

"Istina je, dobijamo mnogo komentara od heteroseksualaca koji misle da nije fer da sam sa Šejnom, oni misle da treba da budem sa njima".

I često dozvoljavaju sebi da mi do detalja napišu šta bi mi radili u krevetu“, rekla je devojka koja se udala za Šejna u septembru 2020.

Šejn i Hana upoznali su se pre oko šest godina na internetu, a ona je prva kontaktirala Šejna nakon što je videla dokumentarac o njemu i njegovom svakodnevnom životu.

Šejn je rođen sa spinalnom mišićnom atrofijom, a u invalidskim kolicima je od druge godine.

„Drugi muškarci polaze od pretpostavke da ne možemo da imamo seks zbog moje bolesti, ali to nije tako. Oh, samo da se iznenadim. Naša intima čak i koristi od mog invaliditeta i nisam samo ja taj koji uživa.

Istina, nije baš kao u filmovima, ali ja sam potpuno sposoban (za seks)“, rekao je Šejn, ističući da je uglavnom on taj koji inicira vođenje ljubavi.

„Kada je u pitanju seks, Šejn obično koristi svoj glas da izrazi šta voli ili želi. Imamo i svoj tajni jezik kojim zauzimam različite poze.

U svakom slučaju, osećam se kao da poznajem njegovo telo i njegove želje kao što poznajem sebe i svoje“, rekla je, između ostalog, Hana u dvadesetominutnom intervjuu.

(Espreso/WEBCAFE.HR)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.