SVE JOJ PRESELO: Pobesnela mama podigla novac sa zajedničkog računa, pa digla PANIKU!
Novac, Foto: Profimedia

zajednički račun

SVE JOJ PRESELO: Pobesnela mama podigla novac sa zajedničkog računa, pa digla PANIKU!

Objasnila je da je on celi njihov brak na taj račun uplatio nešto više od 30 funti, te da po njoj ne doprinosi dovoljno, s čim se on ne slaže.

Objavljeno:

Jedna je žena na roditeljskom portalu Mumsnet ispričala kako osim vlastitih, ona i suprug za kupovinu namirnica i dečjih potrepština imaju i zajednički bankovni račun koji je ona nedavno ispraznila prebacivši novac na svoj.

Objasnila je da je on celi njihov brak na taj račun uplatio nešto više od 30 funti, te da po njoj ne doprinosi dovoljno, s čim se on ne slaže. Napisala je i da ona i suprug zajedno imaju jednogodišnje dete, te da će kad je pita za novac koji nedostaje reći da 'ništa nije ostalo...' Svi su se roditelji na portalu složili da novac koji je muškarac položio na zajednički račun nije dovoljan ni za jednu nedelju, a neki su čak zaključili da bi trebala preispitati i treba li ostati s njim ili ne.

- Iako otprilike jednako zarađujemo samo ja stavljam novac na naš zajednički štedni račun, a kad mu kažem da mi treba za nešto, on mi odgovori da uzmem s tog računa - rekla je mama dodavši i da će suprug 'sigurno poludeti kad vidi da je račun prazan, ali i da je nije briga jer joj je dosta da se ponaša kao da neki troškovi ni ne postoje...'

- Inače, ja plaćam i većinu režija, iako imamo otprilike ista primanja... - dodala je. On, kaže, plaća hipoteku i par manjih računa, a ona sve ostale račune, sve troškove za dijete i još godinama uplaćuje na njihovu zajedničku štednju. - To što ste si prebacili novac govori mnogo o vašem odnosu i da očito treba ozbiljno popričati o finansijama - napisala je jedna mama, a mnogi su zaključili i da novac može biti veliki problem u braku, posebno ako se par već na početku ne dogovori kako će ga raspodeliti.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.