URNEBESNO I POMALO TUŽNO! Gazio SNEG do kolena na debelom minusu da bi uživao u HRANI, usledio HLADAN TUŠ (VIDEO)
Sneg, Foto: Printscreen/Instagram/niceys.eatery

vau!

URNEBESNO I POMALO TUŽNO! Gazio SNEG do kolena na debelom minusu da bi uživao u HRANI, usledio HLADAN TUŠ (VIDEO)

Pao je na kolena u sneg i shvatio da mu ne preostaje ništa nego da se vrati natrag

Objavljeno:

Urnebesan i pomalo tužan video snimak stiže iz Toronta kada je jedan muškarac želeo da se ugreje i okrepi u omiljenom restoranu, konzumirajući omiljenu hranu.

Mladić je po vejavici, metarskom snegu i minusu došao ispred restorana kako bi ručao, ali je na kraju “poljubio vrata”, odnosno pao na kolena kada je shvatio da ovaj ugostiteljski objekat ne radi.

Restoran je, naime, bio zatvoren na nekoliko sati zbog jake snežne odluje, a baš u tim satima je naišao ogladneli muškarac, koji se vidno razočarao.

Pao je na kolena u sneg i shvatio da mu ne preostaje ništa nego da se vrati natrag.

Kad su pogledali snimak sa sigurnosne kamere, osoblje restorana ga je objavilo na Instagramu, uz prigodnu poruku mladiću.

– Naša verna mušterijo, ne znamo ko ste, ali nam je strašno žao što je restoran zatvoren. Možemo da osetimo Vaše razočaranje i nadamo se da ćemo se uskoro videti. Šta god da ste danas imali na umu da kupite, mi ćemo vam regulisati taj obrok – navodi se na Instagram nalogu restorana.

Vlasnica Valeri Lej rekla je da je videla tragove u snegu ispred ulaza u objekat, što ju je navelo da pogleda snimak sigurnosne kamere i kako je rekla loklanim medijima, vrlo se rastužila što je restoran baš tada bio zatvoren.

Bonus video:

05:32

Ratomir Antonović i Aleksandar Radivojević o zatvorskoj kazni koja preti Dijani Hrkalović

(Espreso/DNA India)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.