LAURA SLUČAJNO POGLEDALA NEŽELJENU POŠTU I OSTALA U ŠOKU! Otkrila da je teža za 3 MILIONA dolara (VIDEO)
Mejl, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

LAURA SLUČAJNO POGLEDALA NEŽELJENU POŠTU I OSTALA U ŠOKU! Otkrila da je teža za 3 MILIONA dolara (VIDEO)

Laura je kupila tiket Mega Millions na veb stranici državne lutrije nakon što je videla da potencijalni dobici narastu na stotine miliona dolara

Objavljeno:

Amerikanka Laura Spirs otkrila je da je osvojila 3 ​​miliona dolara na lutriji, odnosno 20 miliona dolara, nakon što je zatražila još jedan e-mail u neželjenoj pošti.

Laura je kupila tiket Mega Millions na veb stranici državne lutrije nakon što je videla da potencijalni dobici narastu na stotine miliona dolara.

„Nekoliko dana nakon kupovine tiketa tražio sam nečiji e-mail pa sam proverio svoju neželjenu poštu. Onda sam video mejl na lutriji da sam dobio. Nisam mogao da verujem šta sam pročitao, pa sam se ulogovao na svoj nalog. na stranici lutrije da potvrdi tačnost tog e-maila, „Spears je rekla zvaničnicima lutrije.

Ona je rekla da sa osvojenim novcem planira ranije da ode u penziju i rekla je da će od sada pažljivije gledati mejlove koji joj stižu u spam.

„Definitivno sam dodala lutriju iz Mičigena na svoju listu sigurnih pošiljalaca, samo u slučaju da ikada budem imala dovoljno sreće da dobijem još jednu e-poštu o ogromnoj nagradi“, rekla je ona.

Mega Milioni lutrije prodaju se za dva dolara u 45 država, a 2018. godine jedan dobitnik u Južnoj Karolini osvojio je rekordnih 1,6 milijardi dolara, odnosno 10,6 milijardi dolara.

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.