ĆERKA MU JE RODILA UNUKU IAKO I DALJE IDE U ŠKOLU: Zbog 1 stvari mu ne pada na pamet DA ČUVA DETE!
Beba, Foto: Profimedia

mlada mama

ĆERKA MU JE RODILA UNUKU IAKO I DALJE IDE U ŠKOLU: Zbog 1 stvari mu ne pada na pamet DA ČUVA DETE!

Ona bi se trebala samo usredsrediti na školu i na brigu o svom detetu - kaže deda.

Objavljeno: 21:23h

Jedan je muškarac na Tinderu podelio da je, iako mu je kćerki tek 17 godina nedavno postao deda; a dodao je i kako mu 'ne pada na pamet čuvati unuku dok se ona napolju zabavlja'. Svoju je odluku objasnio rekavši da je roditi dete bila njena odluka, te da nije ni trebala očekivati da će s malom bebom uživati i izlaziti.

- Plaćati ću dadilju da čuva malenu dok je kći u školi, odnosno kasnije na fakultetu - rekao je, a supruga i on će, dodaje, pokrivati i sve druge troškove za potrebe mlade mame i bebe, sve dok ona ne diplomira.

Ona bi se trebala samo usredsrediti na školu i na brigu o svom detetu - kaže deda i dodaje da se nedavno šokirao kad je doznao da je kći već zamolila dadilju da joj čuva dete i vikendom, da se ona može opustiti i zabaviti sa svojim prijateljima. Kad joj je to spomenuo, rekla mu je, kaže, da je preopterećena od škole i brige za bebu. - Rekao sam joj da razumem, ali da nam dogovor nije bio takav, a ona je počela plakati i govoriti kako nema ništa od života.... - ispričao je, a on ju je zagrlio i podsetio da je sama tako odlučila i da bi trebala biti sretna što ipak ima podršku.

- Budući da je insistirala na tome da zadrži dete, mora prihvatiti i odgovornost brige za njega! - dodao je, no nisu svi online mislili da je fer. - Ako je prvi put u nekoliko meseci tražila da radi i nešto drugo osim učenja i čuvanja bebe, trebali ste joj dopustiti; svima povremeno treba predah od svojih obaveza, a tinejdžerima posebno - napisala je jedna korisnica, a mnogi su razumeli i očevu stranu.

- Teško je, naravno, ali ona se mora prilagoditi; mnoge mlade majke imaju puno manje pomoći i podrške... - zaključio je neko u komentarima, prenosi The Sun.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.