MUŠKARAC SA ODSEČENOM RUKOM HODAO ULICOM! Krvavi trag doveo policiju do mesta stravičnog incidenta
Ilustracija, Foto: Profimedia

IMAO JE SREĆE

MUŠKARAC SA ODSEČENOM RUKOM HODAO ULICOM! Krvavi trag doveo policiju do mesta stravičnog incidenta

Dvojica radnika na ulici koji su pomogli čoveku bili su na pravom mestu u pravo vreme

Objavljeno:

Muškarac koji je pretrpeo očiglednu povredu na radnom mestu spašen je u Mejnu nakon što je u petak ujutro primećen kako hoda ulicom sa odsečenom rukom, navodi se u izveštaju.

Dvojica zaposlenih u javnim radovima koji su uređivali trotoare u Luistonu, ugledali su muškarca bez ruke u krvi kako posrće, intervenisali su i podvezali mu ranu.

Incident se dogodio duž ulice Mejpl oko 9 sati ujutru, izvestio je San journal.

– To mu je verovatno spasilo život. Imao je sreće da su ga radnici komunalnog videli – rekao je za poručnik Luiston policije Derek Sent Loren.

Muškarac je navodno zadobio strašnu povredu dok je radio sa motornom testerom u jednoj radnji u gradu, navodi se u izveštaju.

Krvavi trag na trotoaru koji je ostavljao muškarac, doveo je policiju do njegovog posla gde je i odsekao ruku.

Nije poznato zašto odmah nije pozvao hitnu pomoć on ili njegove kolege, već je teško povređen hodao ulicom i umalo iskrvario, a uzrok incidenta se istražuje.

Žrtva je prebačena u Medicinski centar Centralnog Mejna, gde je podvrgnut operaciji i trenutno je u stabilnom stanju, van životne opasnosti.

– Dvojica radnika na ulici koji su pomogli čoveku bili su na pravom mestu u pravo vreme. Sam Bog ih je poslao i nije mogli biti boljih momaka za ovakve situacije – kazala je Meri En Brenčik, direktorka Lusiton javnih radova.

(Espreso/New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.