ŠOKANTNA ISPOVEST RAZOČARANE MAJKE: Komšinica koja radi u školi njene dece priča ove STVARI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

ŠOKANTNA ISPOVEST RAZOČARANE MAJKE: Komšinica koja radi u školi njene dece priča ove STVARI!

Ako su vaše svađe toliko glasne da ih komšije čuju, razumem zašto je možda zabrinuta za vas i decu

Objavljeno:

Jedna majka je anonimno ispričala roditeljskom portalu Netmums koliko je bila šokirana kada je saznala da njena komšinica koja radi u školi u koju idu njena deca odlazi kolegama da priča lične stvari o njoj i njenom porodičnom životu. Komšinica, kaže, radi kao asistent u nastavi i redovno prepričava svađe između nje i partnera drugim nastavnicima u školi.

- Ume da bude prilično glasan tokom svađa zbog čega izgledam kao žrtva zlostavljanja, što ja nisam - rekla je majka i dodala da nastavnici ne treba ni da znaju jer će njeno dete izgledati drugačije, ali su neki na forumu pomislili da je komšija nije neophodno napravio grešku.

„Ako su vaše svađe toliko glasne da ih komšije čuju, razumem zašto je možda zabrinuta za vas i decu“, rekla je jedna majka.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Možda razgovarate sa partnerom da ćutite?

Znam da ne treba da se menjamo zbog drugih, ali ako vas niko ne čuje, neće imati o čemu da pričaju... – napisala je druga, a većina njih je prokomentarisala da bi se možda osećala dužnom da to i sama prijavi .

- Razmislite, ako se čujete kroz zid i zbog toga je odrasla osoba zabrinuta za vas, kako deca koja su tu mogu da vas čuju i dožive sa vama? – prokomentarisao je jedan roditelj, a autorka posta je odgovorila da razume da njihove svađe nekom drugom možda zvuče strašno, ali njen partner, kaže, nikada nije nasilan. Nikada nije bio nasilan prema meni ili deci i zato mislim da nastavnici ne bi trebalo da pričaju o nama“, dodala je ona.

- Vaša komšinica ima zakonsku obavezu da prijavi ako je zabrinuta za vas ili decu, a svađe koje se čuju kroz zid nisu bezazlene, pa umesto da se ljutite na nju pokušajte da probleme sa partnerom rešite normalnom komunikacijom. .. - odgovorila je žena u komentarima.

(Espreso / Netmums)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.