POZNATI UČITELJ ZABORAVIO DA ISKLJUČI KAMERU NA ZOOM APLIKACIJI: Učenici gledali kako ŽENI radi OVO! (VIDEO)
Učitelj, Foto: Printscreen

e moj ti!

POZNATI UČITELJ ZABORAVIO DA ISKLJUČI KAMERU NA ZOOM APLIKACIJI: Učenici gledali kako ŽENI radi OVO! (VIDEO)

Ruben Dario Paras nije bio svestan da ga srednjoškolci i dalje gledaju, kada je supruzi podigao bluzu i ljubio levu dojku...

Objavljeno:

Učitelj jedne katoličke škole u Kolumbiji uhvaćen je u kompromitujućoj situaciji tokom onlajn nastave, jer je zaboravio da isključi kameru na "Zoom" aplikaciji.

Ruben Dario Paras nije bio svestan da ga srednjoškolci i dalje gledaju, kada je supruzi podigao bluzu i ljubio levu dojku.

Učitelj fizike se opustio u društvu supruge, ne znajući da je zaboravio da isključi kameru tokom "Zoom" poziva, a pritom su ga gledali 16-godišnjaci.

Jedna od učenica katoličke srednje škole "San Vicende de Paul" u Palmiri se smeškala dok je gledala profesora sa suprugom.

Zatim se začulo "O moj bože", kada se glava učitelja izgubila među grudima njegove supruge.

Osramoćeni gospodin Paras se izvinio učenicima nakon neprijatne situacije.

- Neke scene su snimljene kada je moja supruga došla da me pozdravi i postale su viralne na internetu. Naravno da je to moja greška, nisam znao da je kamera još uvek uključena. Nisam to uradio namerno, bilo je sasvim slučajno. Želim da se izvinim ako sam nekoga uvredio - rekao je on.

Direktorka škole, Patricia Duran Cespedes, pokrenula je istragu o ovom slučaju.

- Ovo je ozbiljna stvar, učitelj se tokom nastave ponašao neprimereno, a situaciju su snimili neki učenici. Kasnije je video postao viralan na društvenim mrežama. -

(Espreso / Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.