MISLILA DA DEČKO UNEZVERENO GLEDA U NJENU ZADNJICU, PA URADILA OVO: Usledio je OBRT kakvom se NIJE NADALA
Mišel, Foto: printscreen TikTok/michxlim

ČARI TERETANE

MISLILA DA DEČKO UNEZVERENO GLEDA U NJENU ZADNJICU, PA URADILA OVO: Usledio je OBRT kakvom se NIJE NADALA

Lim je nakon toga zaključala komentare ispod snimka, a zatim i obrisala video muškarca i izvinila se. Ubrzo je i drugi korisnik obrisao svoj video

Objavljeno:

Tiktokerka iz Singapura izvinila se se nakon što je objavila video muškarca u teretani za kojeg je tvrdila da je buljio u nju dok je vežbala.

Mišel Lim objavila je snimak muškarca u beloj majici uz opis: “Snimljeno da potvrdi moju sumnju jer je stalno buljio u mom smeru.” Dodala je i hešteg “ljigavci iz teretane”. Međutim, mnogima je zasmetalo što iz snimka nije bilo jasno što je tačno muškarac gledao pa su stali u njegovu odbranu.

Ubrzo je drugi korisnik TikToka objavio snimak iz iste teretane u tom periodu na kom se čini da je muškarac zapravo gledao u Mister Bina na televizoru u teretani, a ne u devojku.

– Razumem da ti nije bilo ugodno, ali potajno snimanje osobe i objavljivanje na internetu bez potvrde nije bilo ispravno. Teretana ima osoblje koje može pomoći u ovakvim situacijama – poručio je korisnik.

Lim je nakon toga zaključala komentare ispod snimka, a zatim i obrisala video muškarca i izvinila se. Ubrzo je i drugi korisnik obrisao svoj video.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.