KADA SE VRATIO KUĆI SA POSLA DEVOJKU JE ZATEKAO U OVOM IZDANJU: Nije mogao da VERUJE ŠTA VIDI SVOJIM OČIMA, AU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok

KADA SE VRATIO KUĆI SA POSLA DEVOJKU JE ZATEKAO U OVOM IZDANJU: Nije mogao da VERUJE ŠTA VIDI SVOJIM OČIMA, AU!

Nije znao da mu je djevojka biseksualka i šokiralo ga je kada ju je uhvatio s prijateljicom u krevetu

Objavljeno: 17:09h

– Kada je moja devojka stekla dobru prijateljicu na poslu bio sam srećan, sve dok nisam shvatio da spavaju zajedno. Saznao sam kada sam ih uhvatio kako se s*ksaju u našem krevetu. Navodno, to traje već mesecima – napisao je jedan muškarac za The Sun.

U vezi su tri godine, a prošle godine, njegova devojka odlučila je da je vreme za novi početak te dala otkaz na poslu i pronašla novi. Tada je upoznala novu kolegicu, s kojom se brzo zbližila i počela provoditi puno vremena zajedno.

– Moram putovati svake dve-tri sedmice zbog posla, a moja devojka mrzi ostati sama u kući. Inače bi njena sestra dolazila ostati, ali sada nisam imao ništa protiv da dođe njena prijateljica. Kad sam se vratio nekoliko dana kasnije, moja devojka je blistala. Onda mi je prošli mesec putovanje prekinuto pa sam krenuo kući dan ranije – nastavio je.

Kada je došao kući, uhvatio je svoju devojku kako se s*ksa s prijateljicom s posla. On je izjurio iz sobe i nije se vraćao nekoliko dana.

lezbejke
foto: Profimedia

Jednom kada se vratio, devojka mu je tvrdila da se to dogodilo samo tada i više nikad, ali, on joj nije verovao. Sada ga moli za drugu šansu, a on ne zna šta napraviti pa za savet pita stručnjaka.

– Za svaku neveru potrebno je vreme da se pomiri, nebitno je li vas prevarila sa ženom ili muškarcem. Moguće je ojačati vezu nakon prevare jednog partnera, ali oboje morate biti spremni stvarno naporno raditi na ponovnoj izgradnji poverenja. Samo vi možete odlučiti želite li ovo, a vaša devojka treba razmisliti postoji li strana njene seksualnosti koju još treba istražiti – odgovorila mu je Deidre.

lezbejke
foto: Profimedia

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.