MALA PREDUZETNICA: Ima samo 10 godina i 2 KOMPANIJE, postaće MILIONERKA pre punoletstva!
Piksi Kertis, Foto: Printscreen/Instagram/ pixiecurtis

BRAVO!

MALA PREDUZETNICA: Ima samo 10 godina i 2 KOMPANIJE, postaće MILIONERKA pre punoletstva!

Duo majka-ćerka je prvi put lansirao “Pikie’s Bovs”, dodatke za kosu za decu 2011. godine, a zatim “Pikie’s Fidgets” u maju, a procenjeno je da će ta dva poduhvata zaraditi 21 milion dolara u narednoj deceniji

Objavljeno:

Desetogodišnja Piksi Kertis osnovala je prošle godine kompaniju igračaka koja već ostvaruje ogroman profit. Kompaniju je osnovala uz pomoć svoje majke, Roksi Jacenko, a igračke su rasprodate u prvih 48 sati.

Piksi Kertis bi mogla da bude obezbeđena za ceo život pre nego što završi srednju školu zahvaljujući veoma uspešnom poslu sa priborom i igračkama koje je započela sa svojom mamom u Sidneju.

– Često se šalimo da ću da radim do svoje 100. godine, a Piksi će otići u penziju sa 15 – izjavila je devojčicina majka za news.com.au.

– Skidam joj kapu jer je mnogo toga doživela za svojih 10 godina i još je pristojna, brižna i prizemna mlada dama. Ima svoje snove o kući na plaži i lambordžiniju u garaži, tako da će morati naporno da radi da bi te snove i ostvarila, ali je na dobrom putu. Sada je najvažnije da nauči da dobro investira i da ne rasipa svoj novac – dodala je Jacenko.

Duo majka-ćerka je prvi put lansirao “Pikie’s Bovs”, dodatke za kosu za decu 2011. godine, a zatim “Pikie’s Fidgets” u maju, a procenjeno je da će ta dva poduhvata zaraditi 21 milion dolara u narednoj deceniji.

Samo u prvom mesecu, “Pikie’s Fidgets” je prodao više od 200.000 dolara proizvoda.

Jacenko je rekla da je “najzaslužniji” deo putovanja posmatranje vožnje i poslovne sposobnosti njene ćerke.

– Ono što je za mene najuzbudljivije je preduzetnički duh koji ona ima u tom uzrastu. Nikad to nisam imala, iako sam želela da uspem. Kada sam imala 14 godina, dobila sam posao u Mekdonaldsu jer se to radilo u moje vreme – rekla je majka.

U 2018. jedan ekspert za maloprodaju predvideo je da bi Piksino bogatstvo moglo da vredi 21 milion dolara dok napuni 18 godina, i to samo na osnovu novca koji zarađuje od biznisa sa mašnama za kosu.

Bonus video:

03:24

Javljeno nam je da su videli Mateja kako kupuje hleb na Vračaru: Ministar Vulin o detaljima potrage za nestalim Splićaninom

(Espreso/News.com.au)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.