ONA JE ZVEZDA ZA ODRASLE, A TEK NJENA MAMA ŠTA URADI: Ogolila je BRUTALNU STVAR, pa, DA LI JE OVO REALNO (FOTO 18+)
Boni, Foto: Printscreen/Instagram/Boni Loket

OSLONAC JE NAJVAŽNIJI

ONA JE ZVEZDA ZA ODRASLE, A TEK NJENA MAMA ŠTA URADI: Ogolila je BRUTALNU STVAR, pa, DA LI JE OVO REALNO (FOTO 18+)

„Nikada se nisam skinula i nikada nisam plesala u krilu, ne da imam nešto protiv toga, ali da, nikad to nisam radila. Zamalo da uradim, ali onda sam umesto toga otišla na sastanak sa [njenim dečkom]

Objavljeno: 18:44h

OnliFens model otkrila je tajna iz privatnog života svojim fanovima i tvrdi da su njen dečko i mama njeni najveći obožavaoci.

Boni Loket objavljuje provokativne fotografije i video zapise na platformi za odrasle gde joj pretplatnici plaćaju mesečni iznos za pristup njenom sadržaju.

Ovaj posao učinio je 33-godišnjakinju bogatom. Ona sada zarađuje sedmocifrenu platu godišnje - plus ima 2,1 miliona TikTok pratilaca i 1,2 miliona pratilaca na Instagramu.

Zato je Boni zamolila svoje fanove da pošalju svoje pretpostavke o njoj i potvrdila da li su bili u pravu ili ne u njenim Instagram pričama. Mnogi od njih su postavljali pitanja o njenoj karijeri i Boni je rado odgovorila.

Na pitanje da li je striptizeta, manekenka je rekla:

„Nikada se nisam skinula i nikada nisam plesala u krilu, ne da imam nešto protiv toga, ali da, nikad to nisam radila. Zamalo da uradim, ali onda sam umesto toga otišla na sastanak sa [njenim dečkom].“

Drugi pratilac je insistirao da Boni kaže kako dolazi od novca ili da se udala zbog para, ali ih je ispravila.

Influenserka je primetila: „Nisam se udala za novac, bila sam dobro vaspitana, moj tata ima građevinsku kompaniju, ali ja nisam dobila novac od tate mnogo godina. Razlog zašto imam ono što imam je zato što naporno radim."

Neki su pitali Boni šta njena majka misli o njenoj karijeri na Onli Fensu.

Boni je rekla: „Moja mama je moja najveća podrška. Uvek mi je govorila: 'Boni, pobrini se da budeš finansijski nezavisna, ne oslanjaj se ni na koga drugog.' Pa sam uzela te reči za ozbiljno i upravo sam to uradila. "

A kada su je pitali da li njen muškarac mrzi njeno skidanje na internetu, rekla je: „Ne, to zapravo nije istina. On me neverovatno podržava, to nam omogućava da imamo veoma lep zajednički život, kakav ne bismo imali bez toga. On je zapravo veoma zahvalan."

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.