USVOJILI DEVOJČICU (6), A ONDA USLEDIO UŽAS! Život im pretvorio u HOROR FILM (VIDEO)
Natalia Grace, Foto: Printscreen/Youtube/Dr. Phil

OVOME SE NISU NADALI

USVOJILI DEVOJČICU (6), A ONDA USLEDIO UŽAS! Život im pretvorio u HOROR FILM (VIDEO)

Natalija je pokušala da gurne Kristin preko ograde, sipala je izbeljivač u njenu kafu i pretila da će u snu izbosti Barnetove

Objavljeno:

Kristin i Majkl Barnet iz Indijane, SAD, usvojili su šestogodišnju devojčicu iz Ukrajine, koja boluje od niskog rasta (patuljastosti).

Nekoliko godina kasnije, optuženi su da su napustili maloletnu ćerku i pobegli u Kanadu. Oni su u intervjuu za DailiMailTV negirali optužbe i priznali da su postali žrtva prevare jer se ispostavilo da je usvojena devojčica odrasli sociopata koja je pokušala da ih ubije.

Kristin i Majkl Barnet usvojili su devojčicu rođenu u Ukrajini u maju 2010. Prema informacijama dobijenim u procesu usvajanja, Natalia Grace je tada imala šest godina. Bolovala je od patuljastosti, bolesti povezane sa nedostatkom rasta i smetnjama vida. Prema rečima usvojitelja, uzrast deteta počeo je da izaziva sumnju ubrzo nakon usvojenja, a ponašanje devojčice nije samo uznemirujuće, već čak i zastrašujuće. Natalija je pokušala da gurne Kristin preko ograde, sipala je izbeljivač u njenu kafu i pretila da će u snu izbosti Barnetove.

Devojčica je upućena na psihijatrijski pregled. Specijalisti su utvrdili da se njena starost ne poklapa sa podacima iz dokumenata o usvajanju. Tražili su da se izvod iz matične knjige rođenih promeni od suda. Sud u Indijanapolisu je 2012. godine odlučio da je Natalija rođena 1989. U godini usvajanja imala je 21, a ne šest godina.

"Imala je menstruaciju, stidne dlake, trajne zube"

Prema informacijama koje su Barnetovi objavili u procesu usvajanja 2010. godine, Natalija je bila u Sjedinjenim Državama dve godine, imala je ukrajinski izvod iz matične knjige rođenih od 4. septembra 2003. i bila joj je preko potrebna nova kuća jer su njeni prethodni hranitelji napustili iz neotkrivenih razloga. Barnetovi su je usvojili bez oklevanja . Bili su iskusni hranitelji.

- Uvek sam želela veću porodicu, imala sam veoma ozbiljne komplikacije u trudnoći i nisam mogla da imam više dece - objasnila je Barnet u intervjuu za DailiMailTV. Ona je takođe ispričala o uznemirujućim zapažanjima o usvojenom detetu.

- Natalija je bila žena. Imala je menstruaciju i stidne dlake. Imala je trajne zube. Nikada nije porasla ni centimetar, što je moglo da se desi čak i kod deteta sa patuljastim nafizmom. Svi lekari su potvrdili da je imala ozbiljnu psihičku bolest dijagnostikovanu samo kod odraslih. Natalija je izbegavala lutke i igračke, tražila je društvo tinejdžerki i činilo se da je koristila sofisticirani rečnik daleko iznad svojih godina - rekla je Kristin za DailiMailTV. Međutim, ovo nije bio najgori deo. - Natalija je crtala strašne slike i rekla da želi da ubije članove porodice - dodala je Kristine.

Kada je Natalija zvanično priznata kao odrasla, porodica Barnet je iznajmila stan za nju, pomogla joj da dobije broj socijalnog osiguranja i obezbedila bonove za hranu. Nakon toga su otišli ​​u Kanadu, a ubrzo nakon toga izgubili su kontakt sa svojom ćerkom.

"Nikoga nisam napustio. Ove optužbe su apsolutno poražavajuće."

Odeljenje šerifa Indijane predstavlja potpuno drugačiju verziju događaja, prema kojoj su Kristin i Majkl napustili maloletno dete i priče koje pričaju su neistinite. Vlasti su osporile nalaze u vezi sa Natalijinim godinama i dostavile su testove gustine kostiju kako bi podržali ovaj stav, koji je otkrio da je ona dete. Shodno tome, par je optužen za napuštanje maloletne ćerke. I Majkl i Kristin su se predali vlastima i ubrzo su pušteni uz kauciju.

- Optužena sam za zločin nad detetom od strane Indijane kada je Indijana više puta izjavila da je Natalija tada bila punoletna - rekla je Kristin Barnet.

Godine 2016, Antvon ​​i Sintija Mansi neočekivano su podneli zahtev za starateljstvo nad Natalijom Barnet, što je značilo da se dokaže da je maloletna i da joj se vrati prvobitni datum rođenja. Nakon ponovnog pregleda spisa predmeta, uprkos protivrečnim medicinskim nalazima u vezi sa njenim godinama, sudija je potvrdio prvobitnu kaznu i par je povukao zahtev za pritvor.

Porodica Mansi je 2019. na društvenim mrežama predstavila porodične fotografije sa Natalijom, čiji su staratelji, međutim, trebali postati.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.