UMESTO PLJAČKAŠA, LOVILI POKEMONE! Dvojica američkih POLICAJACA otpuštena zbog IGRANJA IGRICE na dužnosti
Ilustracija, Foto: Profimedia

nečuveno!

UMESTO PLJAČKAŠA, LOVILI POKEMONE! Dvojica američkih POLICAJACA otpuštena zbog IGRANJA IGRICE na dužnosti

Tvrdili su da nisu čuli radio poziv za intervenciju, ali snimak iz automobila otkrio je da su o njemu razgovarali te odlučili da ne odgovoriti

Objavljeno:

Dvojica policajaca iz Los Angelesa otpuštena su jer su na dužnosti igrali igricu u kojoj su lovili Pokemone, umesto pljačkaša.

Duo je u aprilu 2017. godine, kada je opljačkana robna kuća Mejsis, bio parkiran nedaleko mesta pljačke. Umeesto da su se odazvali na radio poziv da uhvate počinitelja, oni su odlučili da traže Snorlaksa - redak ulov u igrici Pokemon Go.

Policijski službenici negirali su igranje igrice, no pregledani su njihovi snimci iz automobila. Detalji slučaja pojavili su se nakon što su podneli žalbu koja je u konačnici odbačena.

1 / 4 Foto: Profimedia

U dokumentima stoji da su, nakon ignorisanja radijskog poziva za intervenciju, oko 20 minuta raspravljali o Pokemonima "dok su se vozili na različita mesta gde su se virtuelna stvorenja očigledno pojavljivala na njihovim mobilnim telefonima”, prenosi BBC.

Tvrdili su da nisu čuli radio poziv za intervenciju, ali snimak iz automobila otkrio je da su o njemu razgovarali te odlučili da ne odgovoriti.

- Momci će biti tako ljubomorni - rekao je jedan od službenika nakon što su uhvatili Pokemona.

Bonus video:

05:12

BRZE VESTI 12.01.2022. 14:55

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.