ŽENA MISLILA DA JOJ SE TELEFON POKVARIO, A ONDA JE ČULA BOLNU ISTINU O ĆERKI: Radnik od TUGE nije mogao da joj KAŽE
Žena, Foto: Printscreen/TikTok/enmanuel___20

INCIDENT

ŽENA MISLILA DA JOJ SE TELEFON POKVARIO, A ONDA JE ČULA BOLNU ISTINU O ĆERKI: Radnik od TUGE nije mogao da joj KAŽE

Radnik je pogledao i ustanovio da je telefon sasvim u redu i da je vlasnik pozvanog broja, odnosno njena ćerka, blokirala majčin broj i onemogućila joj da šalje poruke i upućuje joj pozive

Objavljeno:

Tužna priča majke iz Hondurasa, čiji je ćerka blokirala, proširila se internetom i izazvala lavinu rekacija, komentara i osuda prema ćerki.

Naime, nesrećna žena je otišla u servis mobilnh telefona misleći da joj je telefon u kvaru jer uprkos bezbroj pokušaja, nije mogla da dobije svoje dete.

Radnik je pogledao i ustanovio da je telefon sasvim u redu i da je vlasnik pozvanog broja, odnosno njena ćerka, blokirala majčin broj i onemogućila joj da šalje poruke i upućuje joj pozive.

Kao izgovor da majci ne slomi srce, službenica ju je zamolila da sačeka napolju, a serviser je potvrdio svoju teoriju pozivajući okrutnu ćerku sa drugog mobilnog telefona.

– Hteo sam da znam da li ste u poslednje vreme komunicirali sa svojom majkom. Mi smo tehničari ovde u tržnom centru i vaša majka je došla ovde u servis da joj pomognemo da rešimo problem s telefonom, ali vi ste blokirali broj. Samo sam hteo da kažem da ako možete da je kontaktirate da rešite problem, jer je veoma zabrinuta – rekao je serviser bezobraznoj ćerki, prenosi Kalle Blue Radio.

Gospođa sa druge strane slušalice se hladno zahvalila i rekla da će da pokuša kasnije da pozove majku.

Nakon što je “rešio problem”, muškarac je zabrinutoj majci vratio mobilni telefon i obavestio je da joj ništa ne duguje.

Uprkos svemu, majka je napustila prostoriju tehničke službe misleći da je telefon popravljen, ne znajući šta se zaista dogodilo.

Ovaj incident izazvao je stotine reakcija korisnika interneta koji nisu oklevali da kritikuju ćerkine postupke.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.