DOPISIVALA SE SA ČOVEKOM 10 GODINA, PA SAZNALA ISTINU: Jedna bliska osoba joj uništila joj život!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNO

DOPISIVALA SE SA ČOVEKOM 10 GODINA, PA SAZNALA ISTINU: Jedna bliska osoba joj uništila joj život!

Bobi je bio doktor koji živi u Australiji, a on i Asi brzo su se zaljubili jedno u drugo

Objavljeno:

Kirat Asi (42) iz Londona počela je da se dopisuje s jednim muškarcem davne 2009. godine.

Sve je počelo tako što je na Fejsbuku dobila poruku od bivšeg dečka svoje sestrične koji je tražio savet kako da obnovi vezu s njom.

Postali su sve bliži, dopisivali su se pet meseci, a onda je on umro. Sestrična Simran Bogal dala joj je tada mejl adresu njegovog navodnog brata Bobija da mu izrazi saučešće. Kasnije su razmenili i profile na društvenim mrežama.

Bobi je bio doktor koji živi u Australiji, a on i Asi brzo su se zaljubili jedno u drugo. Komunicirali su svakodnevno i stalno dogovarali prvi susret uživo, ali svaki put bi nešto iskrslo - s Bobijeve strane. Jednom je čak rekao da je imao srčani udar i da je završio u bolnici, a kad god bi ga Kirat detaljnije ispitivala o njegovom životu i razlozima zbog kojih se nikako ne mogu naći, on bi počeo da preti samoubistvom.

Godine su prolazile i koliko god je Kirat odgovarala njegova pažnja i razgovori, odlučila je da unajmi privatnog detektiva kako bi otkrila nešto više o njemu. Istraga je trajala mesecima, bilo je uključeno mnoštvo svedoka, čak i muškarac kojem su ukradene fotografije i celi identitet. Bobi zaista postoji, ali nije on bio iza tastature i dopisivao se godinama s Kirat, već je to bila jedna osoba iz njene blizine... Detektivi su je šokirali kada su otkrili da je sve ovo radila njena sestrična.

"Ovo je uticalo na moje zdravlje, porodicu, prijatelje, društveni život, karijeru... Uništila mi je život i uzela u nepovrat deset godina", kaže Kirat. Kako prenosi Daily Mail, ovo je jedan od najsloženijih i najdugotrajnijih "catfishing" slučajeva, odnosno lažnog predstavljanja na internetu.

(Espreso/Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.