RADOZNALI KOMŠIJA ODSEKAO DRVO DA BI MOGAO DA JE GLEDA DOK SE SUNČA! Nesrećna žena očajna
Sunčanje, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

RADOZNALI KOMŠIJA ODSEKAO DRVO DA BI MOGAO DA JE GLEDA DOK SE SUNČA! Nesrećna žena očajna

Potražila je savet od drugih ljudi

Objavljeno:

Jedna očajna mama zatražila je pomoć na forumu “Mumsnet” nakon što je otkrila da je radoznali komšija posekao drvo u njenom vrtu kako mogao da je gleda dok se sunča, piše Miror.

Samohrana majka, koja se nedavno razvela, objasnila je da su joj komšije generalno vrlo ljubazne, te su uvek tu da joj pomognu, nahrane mačke ili iznesu kante za smeće. Međutim, jedan od njih je “neverovatno radoznao”.

– Kad sam se sunčala na trampolini, poslao mi je poruku da proveri jesam li dobro jer je “primetio” da spavam neko vreme. Redovno komentariše šta sam radila kad sam bila u bašti – napisala je na forumu.

– Rekla sam mu u nekoliko navrata da prestane da me špijunira kad sam u vrtu i to pred njegovom suprugom, koja je bila na mojoj strani – istakla je.

Nesrećna žena u svom vrtu ima stablo koje je štiti od pogleda znatiželjnika. Međutim, kad je došla kući nedavno, primetila je da je ono posečeno do nivoa ograde.

– Ljuta sam. Moj će partner na proleće sagraditi nadstrešnicu nad terasom koja će sve skriti od znatiželjnog suseda. Ovo me je sada totalno izludilo – kazala je očajna majka.

Nakon toga, pitala je korisnike foruma za savet kako da postupi u toj situaciji.

“Ne može da poseče drvo u vašem vrtu, samo sme da potkreše grane koje se pružaju u njegovo dvorište”, “Mora da vam kupi novo, više drvo jer je namerno oštetio vaše”, samo su neki od saveta koje je dobila.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.