LOVAC STAVIO KAMERU U ŠUMU, A ONO ŠTO JE SNIMLJENO JE SABLASNO! Svi se pitaju samo jedno! (FOTO)
Šuma, Foto: Profimedia

pogledajte

LOVAC STAVIO KAMERU U ŠUMU, A ONO ŠTO JE SNIMLJENO JE SABLASNO! Svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Donaldova kamera je postavljena u Redgejtu u ​​Montani, mestu za koje fanatici tvrde da je pravi rasadnik natprirodnih iskustava

Objavljeno:

Sablasna slika koju je objavio lovac Donald Bromli prikazuje nešto što izgleda kao sivi humanoid koji juri po polju u ruralnoj oblasti Redgejt u Montani, SAD.

Bromli je rekao da je u početku mislio da je stvorenje osoba - ali što je više gledao sliku bio je ubeđeniji da je reč o nečemu što ima vanzemaljsko poreklo, prenosi "San".

Inače, Donaldova kamera je postavljena u Redgejtu u ​​Montani, mestu za koje fanatici tvrde da je pravi rasadnik natprirodnih iskustava.

- Što sam više gledao, bilo mi je sve čudnije. I shvatio sam da se sve poklapa sa likom vanzemaljaca, zbog oblika glave i toga što nema odeću, ustvari izgleda kao da je providno biće - rekao je za lokalne medije.

Bromli tvrdi da su stanovnici Redgejta ranije videli zaista bizarne objekte kako se pojavljuju i lete nebom.

Među misterijama koje su se dogodile u ovoj oblasti je to što se automobili gase na lokalnim putevima bez razloga, a poznat je i slučaj seljaka koji je krvlju svoje porodice farbao kapiju nakon njihovog jezivog ubistva.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.