OPTUŽIO JE ZA ISKORIŠĆAVANJE: Ignorisao je NEDELJU dana pa KRIVICU svalio na NJU, devojka podnela RAČUNE! (VIDEO)
NIk pokazuje poruke, Foto: Printscreen/TikTok/@__nikk1

NAJGORI SASTANAK IKADA

OPTUŽIO JE ZA ISKORIŠĆAVANJE: Ignorisao je NEDELJU dana pa KRIVICU svalio na NJU, devojka podnela RAČUNE! (VIDEO)

Na društvenim mrežama podelila je video u kojem je pokazala slike poruka koje joj je muškarac po imenu Džoš slao nakon njihovog prvog i jedinog sastanka

Objavljeno:

Nik, koja je na TikToku poznata kao @__nikk1, podelila je svoj najgori sastanak ikada, na kojem je jedan muškaraca platio večeru i piće samo da bi je kasnio optužio da ga je koristila zbog novca nakon što ga je prozvala da je ignoriše.

Na društvenim mrežama podelila je video u kojem je pokazala slike poruka koje joj je muškarac po imenu Džoš slao nakon njihovog prvog i jedinog sastanka. Objasnila je da su se upoznali na stranici za upoznavanje i izašli na večeru i piće, ali njihova je romansa brzo završila kada je on pokazao svoje pravo lice, kako piše Daily Mail.

@__nikk1

& this is why dating is miserable?

♬ original sound - Nik

“Proveli smo šest sati zajedno. Rezervisao je restoran i tamo smo se upoznali i večerali pre nego što smo otišli da prošetamo. Na kraju šetnje smo otišli na sladoled, koji sam ja platila”, objasnila je u videu pa dodala da su otišli u drugi restoran na piće jer su hteli da nastave da razgovaraju, a bilo je previše hladno da nastave da šetaju napolju.

Prema Nik, planirali su drugi sastanak sledeće nedelje nakon što se Džoš vrati kući s radnog putovanja u Los Anđelesu. Međutim, nakon što su se pozdravili, Džoš je u potpunosti nestao s društvenih mreža i više nije komunicirao s njom. Kad mu je u petak poslala poruku da vidi da li želi da je ponovo vidi te nedjelje, nikad joj nije odgovorio.

“Nikad više nisam očekivala da ću se čuti s njim”, priznala je. Međutim, Džoš joj je na kraju poslao poruku na Božić, rekavši da mu je žao zbog 'neverovatno kasnog' odgovora. Nik mu je rekla da je propustio njihov drugi sastanak i vratio se s vrlo jadnim izgovorom, ali on nije dobro reagovao na to i optužio je da ga je financijski iskorišćavala.

“Mrzim kad devojke to rade”, nastavio je. “Iznimno je nepristojno i jeftino. Stvarno bez poštovanja prema meni i osećao sam se kao da te stvarno nije briga uprkos tome što sam osećao prema tebi.”

Nik je insistirala na tome da nikad nije nameravala da mu dozvoli da plati račun, rekavši da nije mislila ništa o tome kada je otišla u toalet nakon što su završili s obrokom. Džoš je tada optužio da je odabrala restoran, naručila ono što joj se sviđa i da nikada nije ponudila da to plati.

“Znam da ti je to verovatno smešno, ali jedna od osobina koju tražim kod žene je da urođeno osećaju potrebu da plate za ono što su naručile (ili barem ponude) bez pretpostavke da ću ja pokriti to”,napisao je u drugoj dugoj SMS poruci.

“Samo zato što imam porodični fund ne znači da ga volim da ga koristim za pokrivanje pića devojkama, to je tako nepristojno”, dodao je. “Sretan Božić i sretan sam što si dobila svoju proviziju”,

Nik je brzo razjasnila situaciju, rekavši da ona nije imala pojma da on ima fond, a on je bio taj koji je izabrao restoran. Kasnije je potkrepila svoju tvrdnju podelom slike njihove razmene poruka pre sastanka u kojima je rekao da je rezervisao restoran.

Hiljade ljudi komentarisale su njen video, a mnogi su se složili da je izbegla stvarno lošeg dečka. Brojni korisnici takođe su insistirali da je potajno švorc i lagao o tome da ima poverenički fond na temelju njegovih poruka.

Bonus video:

00:11

Bajka: Kaća Grujić pokazala kako je spremila kutak za ćerkicu

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.