SAZNALA DA JE POZITIVNA NA KORONU U AVIONU: Njen potez sve je iznenadio! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: TikTok/@marisaefotieo

au

SAZNALA DA JE POZITIVNA NA KORONU U AVIONU: Njen potez sve je iznenadio! (VIDEO)

Ženu je uhvatila panika zbog drugih putnika i porodice

Objavljeno:

Amerikanka Marisa Fotejo letela je za Švajcarsku kada je usred leta doznala da je pozitivna na kovid-19. Ova učiteljica iz Čikaga se odmah izolovala u toaletu aviona, stavila dve maske i “pohvalila se” na društvenim mrežama.

Ona je krajem decembra putovala sa ocem i bratom prema Rejkjaviku, odakle je trebalo da produži ka Švajcarskoj.

Pre leta aviokompanije “IcelandAir” dvaput se testirala PCR testom i pet puta brzim testovima, a svi su bili negativni. Međutim, nakon sat i po leta osetila je bol u grlu pa se ponovo testirala u toaletu i ovaj put je bila pozitivna. Nakon što se pokazalo da nije moguće da sedi sama jer je let pun, odlučila je da ostane zatvorene do kraja leta, koji je trajao još tri sata.

Tu je kupila pristup internetu kako bi javila školi u kojoj predaje, a snimila je i TikTok video koji je za sada skupio 4.5 miliona pregleda.

Kad je avion sleteo, Fotejo i njena porodica poslednji su napustili avion. Njen brat i 70-godišnji otac nisu imali simptome, pa im je dopušteno da nastave put, a ona je otišla u desetodnevnom karantinu na Islandu, odakle je nastavila da objavljuje videe.

Poslednji dan karantina bio je 30. decembra, a let nazad za SAD joj je 3. januara, pa će taj period iskoristiti za obilazak Islanda, piše CNN.

Fotejo je bila u potpunosti vakcinisana, a primila je i treću dozu, ali je nakon pozitivnih rezultata počela paniči i brine zbog porodice sa kojom je nedavno pre toga večerala, kao i za druge ljude na letu.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.