PERVERZNA ISPOVEST, OTKRILA JE NA ŠTA JE MUŠKARCI TERAJU: Oblači BIZARNA ODELCA, a oni padaju U TRANS! (FOTO)
Čelzi, Foto: Printscreen/Instagram/chelseafergo

fetiši

PERVERZNA ISPOVEST, OTKRILA JE NA ŠTA JE MUŠKARCI TERAJU: Oblači BIZARNA ODELCA, a oni padaju U TRANS! (FOTO)

Ova majka jednog deteta zarađuje od svojih obožavalaca koji plaćaju da bi pristupili njenim fotografijama i video snimcima. A oni sa posebnim zahtevima mogu dodatno da plate da bi se zvezda obukla za praznike

Objavljeno: 20:49h

Zabavljač za odrasle koja je zaradila milione prodajom svojih snimaka otkrila je da joj muškarci sa božićnim fetišima plaćaju da se oblači kao seksi vilenjak.

Čelsi Ferguson (32) iz Hartlpula, započela je svoju karijeru striptizete kada je imala 18 godina, ali sada poseduje luksuznu kuću i Lambordžini nakon što je otvorila svoj sajt .

Ova majka jednog deteta zarađuje od svojih obožavalaca koji plaćaju da bi pristupili njenim fotografijama i video snimcima. A oni sa posebnim zahtevima mogu dodatno da plate da bi se zvezda obukla za praznike.

Čelsi je rekla za Daili Star: „Kada kažem da postoji fetiš za skoro sve, ne preterujem... Često me traže da se obučem kao seksi Deda Mraz ili vilenjak – oni su očigledno ispunjeni prazničnim duhom. „Naplaćujem 10 funti za mesečnu pretplatu i svi dodatni zahtevi su u potpunosti zasnovani na onome što je pretplatnik tražio.“

(Espreso / Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.