ĆERKA JOJ TRPELA NESNOSNE BOLOVE ISPRED ZATVORENE BOLNICE! Rukovodstvo dalo objašnjenje, majka POBESNELA
Mišel, Foto: Printscreen/Facebook/Michelle Caspenenti

užas

ĆERKA JOJ TRPELA NESNOSNE BOLOVE ISPRED ZATVORENE BOLNICE! Rukovodstvo dalo objašnjenje, majka POBESNELA

Sve se dogodilo nešto posle ponoći 23. decembra, a Mišel je bila zabrinuta da joj ćerka ima upalu slepog creva, jer je sve ukazivalo na to

Objavljeno:

Mišel Kaspenenti (43) iz Sautporta bila je primorana da sa ćerkom, koja je trpela nesnosne bolove, obilazi dve bolnice, potrošivši više od sat vremena.

Sve se dogodilo nešto posle ponoći 23. decembra, a Mišel je bila zabrinuta da joj ćerka ima upalu slepog creva, jer je sve ukazivalo na to.

Kada je stigla u Ormskirk dečju ambulantu, videla je da su vrata zaključana i da unutra nema nikog. Tada je bila primorana da 14-godišnju devojčicu odveze u Alder Hej bolnicu.

Razlog zaključavanja klinike jeste “situacija sa koronavirusom”, a Mišel je izdala upozorenje svim roditeljima, jer ne želi da i drugi prolaze kroz isto što je prošla i ona.

– Mislim da je to Suludo, jer živim tri puta dalje od bolnice u Sautportu. Smešno je da budu zatvoreni i da nemaju 24-časovnu uslugu. Kad smo otišli u Alder Hej, morali smo da sedimo sedam sati zbog trijaže. Srećom, u međuvremenu se bol smirio, ali sam mislila da ćerka ima upalu slepog creva pošto je u ponekim trenucima vrištala od bolova – rekla je ona i dodala:

– Roditelji treba da znaju da ne gube vreme na odlazak u bolnicu Omskirk posle ponoći. Prekidanje ovog radnog vremena može da znači život ili smrt za bilo koje dete – istakla je Mišel za Liverpul eho.

Portparol bolnice kazao je da je Dečje odeljenje za hitnu pomoć zatvoreno još u aprilu 2020. kao odgovor na pandemiju koronavirusa.

– Odluka je doneta radi bezbednosti i zdravlja ljudi, u konsultaciji sa timom lekara. Roditelji mogu da dovedu decu u bolnicu do ponoći, ali ne i posle toga. Tokom noći na usluzi je bolnica Alder hej u Liverpulu. – kazao je portparol bolnice.

(Espreso/Liverpool Echo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.